A Pesti Magyar Színházban a Naptárlányok, Budaörsön a Vadak ura, az Operában A zenegyűlölő kínál kellemes estét. A MOMkultban Náray Erikát és vendégeit, a Budapest Sportarénában az Igazából karácsony szimfonikus koncertshow-t hallhatjuk. Egész nap vár a budai hegyekben a Gyermekvasút díszbe öltözött kocsikkal. Szentendrén a Szamos Cukrászda Karinthy darabot tűz műsorra, Szintár Dórával és Makranczi Zalánnal.

Naptárlányok a Pesti Magyar Színházban

Annie leukémiás férje, John kezelését volt kénytelen kivárni egy pokoli kényelmetlen és viharvert fotelben. Johnnak azonban nem maradt ideje kivárni, meghalt – ám azóta a nevét egy épületszárny őrzi a rylstone-i kórházban, mert Annie, Chris és a többiek – a helyi nőegylet tagjai – soha nem látott üzleti és világsikert arattak a saját egyleti naptárukkal, amelyben ők maguk pózoltak. Mégpedig meztelenül!

Világsiker meztelenül

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Vadak ura Budaörsön

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkbő. Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 90 nm tematikusan megépített LED-fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül!

Családi musical

Időutazás a MOMkultban

Ki emlékszik ma már az Oscar díj kezdetére? A díjazottak százaira? Hogy ki nyert és ki maradt le az egyik legnagyobb filmes elismerésről? 90 év termését feldolgozni, dalokkal feleleveníteni nem könnyű. Náray Erika, vendégei és csodás zenekara mégis megpróbálkozik a lehetetlennel.

 Náray Erika, Peller Anna és Peller Károly estje

Dalok, sztorik, képek az Oscar-díj történetéből hétfőn este a MOMkultban.

Igazából karácsony a Sportarénában

Szimfonikus koncertshow a Budapest Sportarénában, fellépnek: Tóth Vera és Gájer Bálint, légtornászok, Szironta együttes, Sárik Péter trió, a Budafoki Dohnányi Zenekar és sokan mások.

A zenegyűlölő az Operában

A Zenegyűlölő visszatér, és ezúttal az operába (nem) látogat el. Miért van ez a nagy hájp e körül az egész körül? Valószerűtlen, erőltetett történetek, ósdi díszletek, érthetetlenül éneklő korpulens dívák – miért jó egyáltalán operát hallgatni? Ennek ered nyomába ezúttal újabb szimfonikus zenei stand up estjén Janklovics Péter és a Danubia Zenekar. Közreműködik: Rőser Orsolya Hajnalka– szoprán,Ninh Duc Hoang Long– tenor

Gólem Szilveszter 21′ – Taxisbarokk KlubKonferencia

Ezen Wunderbaum illatba burkolózó KlubKonferencián egy nagy közös utazás során mélyre ássuk magunkat a taxizás metafizikájába, nekiállunk feszegetni az órapörgetés etikai vonzatait és megtanuljuk elhárítani alkalmi sofőrjeink zavarbaejtő közeledését panelbeszélgetéseken, workshopokon és előadásokon keresztül, hogy végre kiderülhessen, lehetünk-e szilveszterkor mindannyian egy helyen. A Konferencia a budapesti taxisbarokk Sixtusi kápolnájában, a méltatlanul alulértékelt Metro Klubban kerül majd megrendezésre. Az alkalomhoz öltözni – már ha szeretnél hazavinni valakit – egyszerűen kötelező – invitálnak a szervezők.

Ünnepi díszbe öltözött kocsikkal vár a Gyermekvasút

A téli szünetben minden nap ünnepi kocsikkal közlekedik a Széchenyi hegyi gyermekvasút. A vasutazást kellemes erdei sétával köthetjük össze.

Karinthy: Dunakanyar, játsszák: Szinetár Dóra és Makranczi Zalán

Dunakanyar a Szamos Cukrászdában

Karinthy Dunakanyar című keserédes egyfelvonásosa több színészgenerációnak adott pazar lehetőséget a megmutatkozásra. Lehet-e egyszeriben közünk egy ismeretlenhez egy véletlen találkozás során? Karinthy Ferenc figuráit a magány űzi, akik bátortalan, vagy éppen meghökkentő lépéseket tesznek egy vadidegen felé.A Szentendrei Teátrum idén a városhoz és a Dunakanyarhoz sok szállal kötődő Szinetár Miklóst kérte fel, hogy állítsa színre a népszerű művet, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán alakításában. Az előadást különleges helyszínen, a Szamos Marcipán Múzeum Cukrászda Klimt-termében tekintheti meg a közönség.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/magyarszinhaz