Gyöngyös után szinte csak lépésben lehethaladni az M3-as autópályán. Sokan használják az M1-est is, itt Tatánál baleset is történt.

Lépésben

Nagyon erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon. Gyöngyös és Gödöllő között szinte csak lépésben lehet haladni, a menetidő csaknem egy órával megnőtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tatánál baleset

Sokan haladnak az M1-es autópályán is, Hegyeshalom felé, szakaszosan lelassul a haladás. Tovább lassítja a közlekedést, hogy a 65-ös km-nél Tata térségében korábban baleset történt – írja az Útinform.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Egy sáv

Ott csak egy sáv járható, 5 km-es torlódás. A korábbi, 122-es km-nél lévő baleset helyszínelését befejezték, a több km-es torlódás csak lassan oszlik fel.

Az M5-ön is

Árokba hajtott, és a tetején állt meg egy személyautó az M5-ös autópálya 66-67-es kilométere között, Lajosmizse térségében, a lehajtónál, a Szeged felé vezető oldalon. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Baleset az 5-ös úton

Az 5-ös főúton, Kiskunfélegyháza térségében egy személyautó árokba hajtott. A 105-ös km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Útépítés

A 32-es főúton, Szolnok közelében a 78-as km-nél félpályás korlátozás van érvényben, de a jelzőlámpa sárgán villog, így fokozott figyelmet kérünk az autósoktól!

Tábla

A 67-es főút, új, autóúti szakaszát, a 63-as km és a 80-as km között lezárták, mert portáltáblát építenek. Mindkét irány forgalmát Mernyeszentmiklós és Somogytúr között, a régi 67-es útra terelik.

Kecskemétnél

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 441-es főút 28-as kilométere közelében, Kecskemét térségében, a körforgalomnál, a Nagykőrös felé vezető szakaszon. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A balesetnél forgalmi akadályra kell számítani.

Fotónk illusztráció, az M3-as budapesti szakászánkészült