Hiába próbálták lebeszélni a tettéről, kiugrott a kilencedik emeletről péntek reggel egy nő Óbudán. A lépcsőház párkányára ült ki, a járókelők vették észre. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, már késő volt.

Kiugrott a 9. emeletről

Kiugrott a kilencedik emeletről péntek reggel egy nő Óbudán, a Vörösvári úton. A kerület polgármestere Facebook oldalán azt írta, hogy nem lehet tudni, mi állhatott a döntésének hátterében.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megpróbálták lebeszélni

A polgármester azt írta, hogy a nőt megpróbálták lebeszélni tettéről, de nem sikerült. „Amikor már kinn ült a párkányon, a gondnok könyörgött neki, hogy ne tegye. De hiába. Mire a tűzoltók odaértek, kiugrott” – írta a Facebookon egy szomszéd.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A párkányon ült

Egy másik szomszéd arról számolt be, hogy a nő a lépcsőház 9. emeleti párkányára mászott ki. Reggel 7 körül a járókelők vették észre, hogy valaki ül a párkányon.

A takarítók is beszéltek vele

Ezután a gondnok, sőt a lépcsőházban takarító személyzet is felment a nőhöz, ők is megpróbálták meggyőzni arról, hogy ne ugorjon le. Sajnos az elkeseredett nő menthetetlen volt. Mire a tűzoltók odaértek, kiugrott.

Kizuhant egy ember a 14. emeletről

Amint arról korábban beszámoltunk, áprilisban, a 14. emeletről zuhant a mélybe egy ember szintén a 3. kerületben. A baleset a Madzsar József utcában kedden délelőtt. 

Nem tudták megmenteni az életét

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett. A járókelők azonnal értesítették a mentőket, de az életét már nem lehetett megmenteni. Az áldozat egy 34 éves nő, aki nem abban a házban lakott, ahol a tragédia történt.

Megszólalt a férj

A történtek után a nő férje az egyik békásmegyeri lakossági csoportba írt egy segítségkérő posztot. „Az én feleségem ugrott le tegnap az egyik épületről reggel. Keresem azt a szemtanút, aki utoljára látta és próbált segíteni neki” – írta a fotósként dolgozó férfi.

Öngyilkos akart lenne

Senki sem tudja, senki sem érti, miért választotta a halált az élet helyett. Az egyéves kisfiú édesanyja nem ott lakott, ahol véget vetett az életének, így teljesen egyértelmű, hogy öngyilkossági szándékkal ment a 14 emeletes toronyház legfelső szintjére. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Kiss László