Felesége talált rá arra a 25 éves férfira, akit szerelés közben nyomott agyon a saját autója hétfő délután. Dávid és Brigitta családalapításra készültek, a házukat a közelmúltban vásárolták a településen.

Az egész település megdöbbent

Az egész települést megrázta a 25 éves Dávid tragédiája. A fiatal férfi másfél évvel ezelőtt vette feleségül párját, Brigittát. A közelmúltban költöztek új otthonukba és családalapításra készültek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Saját kocsija zúzta halálra

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a saját kocsija zúzott halálra egy fiatal férfit a Pest vármegyei Farmoson. A szerencsétlenül járt emberre felesége talált rá, de már nem tudtak segíteni rajta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rázuhant az autója

A helyiek elmondása szerint a fiatal férfi délután két óra körül kezdte el szerelni az autóját. Bakokra állította a gépkocsit, de megtörtént a baj: a jármű hirtelen rázuhant. 

Hangosan szólt a zene

Hangosan szólt a zene az udvaron, ezért senki sem hallotta, hogy mi történt. Emiatt esély sem volt arra, hogy valaki rövid időn belül segítséget nyújtson.

A felesége talált rá

A férfi órákig feküdt a kocsi alatt, a felesége talált rá, amikor hazaért a munkából. A fiatalasszony kétségbe esve szaladt át a szomszédokhoz, és hamar kiderült, hogy már nem lehet megmenteni az ifjú férj életét.

Mécses a kertben

A házaspár kertjében egy már leégett mécses emlékeztetett a tragédiára, a szomszédok és az ismerősök egyaránt tisztelték és kedvelték az elhunyt fiatalembert.

Mély a gyászuk

Brigitta és Dávid édesanyja csak annyit mondott a Borsnak, hogy a gyászuk nagyobb annál, hogy a közvélemény tájékoztatásával legyenek elfoglalva. „Nekem itt kell maradnom egyedül, védtelenül. Nem szeretném, hogy betörjenek a rosszakarók” – mondta az asszony

Megrázta az áram

A BudaPestkörnyke.hu írt arról, hogy azonnal meghalt az a 27 éves nő, akit hatalmas erejű áramütés ért Békésen. A férjével vendégségben voltak a rokonaiknál, a nő éppen zuhanyzott, amikor megrázta az áram.  A családtagok és a mentők is próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét.

Nemrég házasodtak össze

A szomszédok arról beszéltek a TV2 Tények című műsorában, hogy nem ez volt az első baleset a házban, ami korábban ki is gyulladt. Az áldozat és férje néhány hónapja házasodtak össze, sikeres közös vállalkozást vezettek. Épp hazaindultak volna a rokonoktól, amikor a tragédia bekövetkezett.

Sokan gyászolják Katicát

A fiatal nőt rengetegen gyászolják a közösségi médiában, mindenki nagyon szerette. Halála váratlan volt, mindenkit megrázott, aki ismerte őt. „Őszinte részvétem, Zoli bátyám!  Számunkra ez annyira hihetetlen és felfoghatatlan, hogy pont ővele történt ez az egész dolog. Nagyon sajnálom Katicát, tiszta szívemből” – írta egy ismerős az áldozat édesapjának. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció.