Nem vette észre a piros jelzést az autós és a tilos jelzés ellenére átment a kereszteződésen. A vétkes sofőr azt állította a rendőröknek, hogy az Eucharisztikus Világkongresszus miatt felépített álványok miatt nem látta a lámpát. Nagy kérdés, miért nem figyelte a másik jelzőlámpát, amit biztosan nem takart el az állványzat.

Nem vette észre a pirosat

A 6. kerületben az Andrássy úton Mazda 6-tal haladt a Hősök tere felé egy fiatal pár. A Bajza utcai jelzőlámpás kereszteződéshez érve nem vették észre, hogy már tilos jelzést mutat a lámpa, így nem is lassítottak, ennek következtében a nekik jobbról, a Bajza utcából szabad jelzésen érkező Suzuki SX4 bal oldalának csapódtak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyire összetört a Mazda eleje

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Kandelábernek csapódott

Az ütközés hatására a Suzuki megpördült és a szemben lévő sarkon álló kandelábernek vágódott. A Mazda hölgy utasa fejsérülést szenvedett a kirobbanó légzsáktól, őt a mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállította.

Készülnek a pápa látogatására az Andrássy mentén

Az állványok miatt nem látta

A Suzuki volánja mögött ülő középkorú férfi nem sérült meg a balesetben. A vétkes sofőr arra panaszkodott, hogy az Eucharisztikus Világkongresszus miatt a jelzőlámpák elé és köré épített állványzat miatt nem látta a jelzőlámpát.

Hatalmas állványzat épül

A másik lámpát sem vette észre

Nem kizárt, hogy a sofőr tényleg nem látta jól a lámpát, mert tudósítónk szerint ma ez már a második karambol volt ebben a kereszteződésben. Ugyan szemben is van egy jelzőlámpa, éppen ennek az oszlopnak pördült a Suzuki, de akinek nincs helyismerete, észre sem veszi, annyira távol esik a kifelé vezető külső sávtól. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dolgoznak a helyszínelők

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK