Zámbó Jimmy fia nem rég részleteket árult el az énekes édesanyjának temetésével kapcsolatban. Azt is elmondta, hogy hova temetik majd a 96 éves Anna nénit és arról is szó volt, hogy mit énekel majd neki.

Kórházba került, de már nem tudtak segíteni rajta

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, hogy a néhai énekes édesanyját mentő vitte kórházba, azonban, hogy pontosan, mi történt nem lehetett tudni, a családtagok ugyanis nem akartak nyilatkozni senkinek.  Később érkezett a szomorú hír hogy Anna néni meghalt, 96 éves volt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon szerették

„Természetesen megrázott, nagyon szerettük a mamát…” – mondta megrendülten Zámbó Jimmy fia, Adrián a TV2-nek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyre rosszabbul volt

Zámbó Jimmy édesanyjának egészségügyi állapota az elmúlt másfél évben fordult rosszabbra: tavaly májusban az otthonában szenvedett baleset, combnyaktörése lett. Ezt követően meg is kellett műteni, majd vérátömlesztésre volt szüksége, hetekig kórházban ápoltak. Mire hazamehetett volna az intézményből még a liftben sztrókot kapott.

Krisztián is összetört

A Bors azt írja, hogy Zámbó Krisztiánt teljesen összetörte nagymamája halálhíre. Az énekes ugyan tisztában volt vele, hogy közel lehet az idő, amikor neki és családjának el kell engedniük a 96 éves asszony kezét, de mindannyian abban reménykedtek, hogy van még egy kis idejük együtt. Anna néni unokája most a Borsnak idézte fel utolsó beszélgetésüket. 

„Kedvesem mondta el, hogy a mamám nincs többé”

– Három, talán négy nappal ezelőtt hívtam őt fel, és csak most kezdem megérteni, hogy mit is jelentettek az utolsó, hozzám intézett szavai. Tulajdonképpen elbúcsúzott, de én akkor elhessegettem ezt a gondolatot és megígértem neki, hogy a napokban meglátogatjuk őt Zsuzsikával.  Éppen mára terveztük, hogy felugrunk… Szerdán éppen aludtam, amikor a kedvesem felébresztett, és elmondta, hogy a mamájom (Krisztián így hívta – a szerk.) nincs többé. 

Nem a fia mellé temetik

– Tudom, sokan felteszik most a kérdést, hogy „mamájom” vajon apu mellett nyugszik-e majd. Nos, azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan hol búcsúzunk majd el tőle, mert a családdal közösen döntjük majd el, hogy nyilvános lesz-e temetése, de annyit mondhatok, hogy nem Csepelen lesz a nyughelye – írja a lap.

Énekelni fog a temetésen

A férje mellett szeretett volna örök békére lelni, és természetesen a család teljesíti az akaratát. Mariettával már beszéltünk erről pár szót, és azt kérte, hogy énekeljem majd el azt a dalt, amit aputól a legjobban szeretett. Ez pedig a Nézz le rám, ó Istenem – árulta el Krisztián a Borsnak. 

Sorozat készült a Királyról

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta sorozat készült Zámbó Jimmy életéről, melyben a Királyt Nagy Ervin formálja meg. A színész nemrég elmondta: hatalmas kihívás volt a számára a szerep.

Eszközök a hiteles játékhoz

Nagy Ervin hisz benne, hogy sikerült megtalálnia a megfelelő színészi eszközöket a hiteles játékhoz, amelynek köszönhetően a nézők jó esetben azt a szempontot is elfelejtik, mekkora a külső hasonlóság a színész és a zenész közt. Zámbó megformálásához azt próbálta megtalálni, mit kompenzált a zenész a zűrös életvitelével: „Nagyon banális és emberi megfejtésre jutottam, valamiféle kielégíthetetlen szeretetéhségre és az elismerés örökös hajszolására.”

Mindenki megnézi majd

„A Zámbó Jimmyről szóló filmet mindenki meg fogja nézni, az is, aki rajongott érte, és az is, aki nem. Mindenkinek lesz róla véleménye. Óriási a nyomás, ilyen kitettségben talán még egy szerepem kapcsán sem voltam soha” – nyilatkozta Nagy Ervin a Blikk hasábjain. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Jimmy sírja