Ittas állapotban lévő 25 éves férfihez hívták még a hét közepén a mentőket. A kigyúrt “erős” ember söröspoharat roppantott össze, majd vitatkozott a kiérkező mentőssel is.

Angyalföld

A 13. kerületbe hívták a mentőket még szerdán. Egy fiatalember keze sérült meg akkor, amikor erejét fitoktandó összeroppantott egy sörös poharat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Varrás, majd kórház

Fiatal mentőápoló bajtársnőnk tájékoztatta a láthatóan részegsérültet arról, hogy a sebeit össze kell varrni és ezért kórházba fogják szállítani – írja az OMSZ közösségi oldala.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megveszlek kilóra

Ezt az ötletetaz illető némi ellenállással fogadta. Még az is felmerült, hogy a nyakában levő hatalmas aranylánccal esetleg testsúlyuk alapján “megvásárolja” bajtársainkat, ám erre nem került sor.

Rövid vita

A vita csupán 2 percig tartott, melynek a mentősnő azzal vetett véget, hogy jelezte, kihívja a rendőröket.

Elnézés

A férfi ezek után váltott és onnantól mindenben együttműködött az életmentőkkel. Sőt, az egyébként eseménytelen szállítás alatt, végül elnézést kért indulatossága miatt és megköszönte a mentők segítségét.

Gádzsi

Elmondta, csak annak látszatát szerette volna elkerülni a barátok előtt, hogy “becsicskul a mentős gádzsinak.” AZ OMSZ ezek után “mielőbbi felépülést kívánt” a betegnek, a mentésben résztvevőknek pedig gratulált.

A poszt

Ez is érdekelhet

Biciklis mentősök lephetik a fővárost, a Mentődolgozók Szövetsége szerint elhamarkodott és szakmailag megalapozatlan a döntés.

Címlapfotónk illusztráció.