Nem akart önként megállni, ezért megtették, amit ilyenkor kell. A váci rendőrök kapcsolták le azt 19 éves helyi sofőrt, aki egy BMW-vel akart meglépni előlük. Mint kiderült, nyomós oka volt arra, hogy megpróbáljon megpattanni.

Rutin ellenőrzésnek indult

Nem akart önként megállni, így elfogták a váci rendőrök azt a 19 éves helyi sofőrt, aki egy BMW-vel akart meglépni előlük. Egy hétvégi rutin ellenőrzésnek indult, de több lett belőle, és mint kiderült, sok volt a fiatalember rovásán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tág pupillák

„A sofőr zavartsága, tág pupillái már kiszálláskor, szavak nélkül is beszédesek voltak. Nem tagadta, tolt némi kokaint aznap, autójából és zsebéből injekciós tűket, alufóliába göngyölt maradékot találtak” – írta Facebook-bejegyzésében a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Jogosítványa sem volt

A gyorsteszt is reagált, ezért mintavételre előállították, aztán összeszedték, mi egyebet követett még el. Hamar kiderült, hogy jogosítványa sem volt a sofőrnek. Mindent összevetve, engedély nélküli vezetés, valamint közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés is társulhat a drogbirtoklás és a bódult járművezetés mellé.

Az elfogás pillanatai

Az elfogás pillanatai

Üldözés a Városligetben

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról néhány hete, hogy akciófilmekbe illő autós üldözés történt a Városligetben. Egy fekete BMW a megengedett sebességnél jóval gyorsabban haladt a Millennium Háza előtt az Olof Palme sétányon. A helyzetet súlyosbította, hogy itt csak gyalogosok közlekedhetnek. Amikor a rendőrök megpróbálták megállítani, el akart menekülni. 

Percek alatt elfogták

A BMW-s végül az Ajtósi Dürer sor és Stefánia út sarkától 50 méterre megállt és elmenekült a kocsijából, és a rendőrök percek alatt elfogták.

Tizenévesek is ültek az autóban

Az autóban két tizenéves fiatal is utazott. A rendőrök a helyszínen jelenleg is intézkednek, az autóvezetőt közrend veszélyeztetéséért vonhatják felelősségre. Az üldözés során személyi sérülés szerencsére nem történt.

Üldözés az M2-esen is

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hete, hogy autós üldözésnek lehettek tanúi az autósok az M2-es autóúton, ahol rendőrök vad hajszában üldözték az előlük menekülő Mercedest. A sofőrt hosszú kilométereken keresztül üldözték, közben egy rendőrautó is összetört. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az elfogás pillanatai. Fotók: Facebook/Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság