Talicskaként tolta maga előtt a robogó roncsát az autós a 11. kerületben, miután a Petőfi hídon összeütközött vele. A férfi fura magyarázattal állt elő a rendőrségen.

Motornak ütközött az autó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya járművezetés ittas állapotban és segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki 2022. szeptember 11-én 0 óra 40 perc körül a Petőfi híd 11. kerületi szakaszán, Pest felől Buda irányába haladva autójával egy előtte közlekedő segédmotoros kerékpárnak ütközött.

Továbbhajtott

A gépkocsi vezetője anélkül továbbhajtott, hogy megállt volna, adatait hátrahagyta volna, illetve meggyőződött volna arról, hogy megsérült-e valaki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megtalálták a sofőrt

Néhány perccel később a tűzoltók egy balesetes személygépkocsiról kaptak bejelentést a 11. kerületi Irinyi József utcából. Ezen a címen találták meg a feltételezett vezetőt.

Beszorult a robogó

M. Imre egy bérelt autót vezetett, amely talicskaként tolta el a baleset helyszínéről az elejére szorult robogót.

Nem volt tiszta a tudata

A kerületi rendőrök a 33 éves férfit 1 óra 15 perckor mintavétel céljából előállították, valamint vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely bűncselekményi értéket mutatott.

Elvették a jogsiját

M. Imrét a közlekedési vizsgálók segítségnyújtás elmulasztása bűntett és súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, vezetői engedélyét bevonták.

Beismerte tettét

A férfi részletes beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy csak azért nem állt meg rögtön a balesetet követően, mert veszélyesnek ítélte meg, ha a hídon állítja le a járművet.

Baleset a Savoya parknál

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, csütörtök éjszaka, szintén a 11. kerületben tragikus baleset történt. Egy Mazd típusú személyautó sodródott le az útról és egy betonoszlopnak ütközött.

Kettévágta az oszlop az autót

Budapest, 2022. szeptember 16. Tûzoltók Budapesten, a 11. kerületben, a Hunyadi János úton, ahol villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi 2022. szeptember 15-én. A balesetben az autó utasa a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt a 20 éves lány

Az oszlop szabályosan kettévágta a gépjárművet. Az autóban két fiatal utazott. A sofőrt a mentők hosszas helyszíni ellátás után kórházba szállították. A jármű utasa azonban, egy 20 éves lány a helyszínen meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu