Itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is megírtuk, hogy Mészáros Lőrinc volt felesége, Beatrix – aki korábban a LifeTV tulajdonosa volt – összejött az egyik műsorvezetőjével, Joshi Bharattal. Akkor a tévés annyit mondott a sajtónak, hogy a hír igaz. „Együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket.” A páros azonban végül szakított, időközben pedig felreppentek a pletykák, hogy Joshi Bharat visszatalált a feleségéhez. Szabó Csilla most tiszta vizet öntött a pohárba.

Eladta a gödöllői otthonát

Joshi Bharat egyébként 31 év után vált el a feleségétől. Akkor a közös gödöllői házukat is meghirdették, majd el is adták a családi fészket. A műsorvezető ezt követően összeköltözött Mészáros Lőrinc exével, egy budai ingatlanban éltek együtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Barátságból szerelem

Akkor egy bennfentes arról beszélt, hogy Joshi és Mészáros Lőrinc volt felesége, Beatrix a válás után együtt keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat. Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással – mondta róluk korábban egy ismerős, azonban úgy tűnik a szerelem nem volt elég erős, ugyanis Beatrix és Joshi végül a szakítás mellett döntöttek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Közel a családhoz

Mivel a szép, úszómedencés gödöllői házat időközben eladták, Joshi a pesti belvárosba egy lakásba költözött, a Blikk akkori információi szerint mindössze 5 perc sétára a volt feleségéhez, Szabó Csillához.

Belebetegedett Joshi volt felesége

A Beatrix asszonnyal való szakítást követően azt találgatták, hogy vajon Joshi Bharat visszatalál-e a volt feleségéhez, Csillához, aki egyébként belebetegedett a válásba, és abba, hogy a volt férje a milliárdos üzletasszonyt választotta partnerének. Csilla most a Best magazinnak beszélt arról, van-e bármi esély a békülésre.

Nem volt könnyű

„Nem volt könnyű az elmúlt másfél év, de hiszem, hogy semmi sem véletlenül történik az életben. Soha nem léptem volna ki a házasságomból, annyira tiszteltem az együtt töltött hosszú évtizedeket. Pedig a volt férjem nyitottsága már korábban ok lehetett volna, hogy én borítsam fel az életünket. (…)”

Szóbeszéd

„Hozzám is eljutott a szóbeszéd, sőt Bharattal üzenetet is váltottunk, és jót mosolyogtunk ezen. De nem békülünk, nem randizunk! Olyannyira nem, hogy amióta különköltöztünk, nem is láttuk egymást. Ez az én döntésem volt” – mondta a BEST magazinnak Csilla.

Vágyik a boldogságra

Szabó Csilla továbbá arról is beszélt a lapnak, nem mondott le róla, hogy újra boldog legyen egy férfi oldalán. „Túlléptem a történteken, de azt hiszem, eléggé bezártam. Főleg, hogy harminc évig én tényleg csak egyetlen férfire néztem”

Keresi a szerelmet

„Ez kicsit belém rögzült, úgyhogy keresni nem keresem a szerelmet, de ha valaki betoppanna az életembe, egyáltalán nem bánnám. Nyitott vagyok rá, mert úgy érzem, ezzel az egész változással egy új esélyt kaptam a boldogságra” mondta Csilla a lapnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Joshi Bharat – Forrás: Youtube/LifeTV