Joshi Bharat néhány hónapnyi együttélés után elköltözött Mészáros Lőrinc volt feleségének, Beatrixnek a budai luxusvillájából a pesti belvárosba, a volt felesége és gyermekei közelébe. Nagy kérdés, hogy mi lehet a szakítás hátterében? Talán Mészáros Lőrinc ismét visszatalálna a volt feleségéhez, mert elégedetlen a Várkonyi Andreával kötött új házasságával?

Joshi és ex-Mészárosné

Alig féléve, októberben robbant a hírbomba, hogy Mészáros Lőrinc volt felesége, Beatrix – aki akkor még a LifeTV tulajdonosa volt – összejött az egyik műsorvezetőjével, Joshi Bharattal. Akkor a tévés annyit mondott a sajtónak, hogy a hír igaz. „Együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eladta a gödöllői otthonát

Joshi akkor azt is bejelentette, hogy 31 év után elválik feleségétől. Akkor a közös gödöllői házukat is meghirdették. Úgy tudjuk, azóta már eladták a családi fészket. Ez is érdekelni fog: Az 5 szobás, úszómedencés házat 109 millió forintért árulják.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Összeköltözött ex-Mészárosnéval

Ex-Mészárosné és Joshi októberben már össze is költöztek, egy budai ingatlanban éltek. Az indiai származású tévés a válásáról azt mondta, hogy „hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni, és egy idő után újra teljes életet élni”. 

Barátságból szerelem

Akkor egy bennfentes arról beszélt, hogy Joshi és Mészáros Lőrinc volt felesége, Beatrix a válás után együtt keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat. Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással – mondta pár hónappal ezelőtt róluk egy ismerősük.

Szétment Joshi és ex-Mészárosné

Úgy tűnik nagyot változott a világ. Joshi elhagyta a feleségét, eladták a gödöllői házat, összeköltözött az ex-milliárdosnéval, aztán végül szétmenetek. Mivel a szép, úszómedencés gödöllői házat időközben eladták, Joshi a pesti belvárosba egy lakásba költözött, a Blikk információi szerint mindössze 5 perc sétára a volt feleségéhez, Szabó Csillához.

A pesti belvárosban van a család

Elképzelhető azonban, hogy Joshi a nagyobbik lánya miatt költözött a környékre, hiszen Szávitri is arrafelé lakik. Csilla és Joshi közös lánya, Shila is könnyebben tud majd a szülei közt ingázni – írja a lap.

Belebetegedett Joshi volt felesége

Sokan most azt találgatják, hogy Joshi 30 év után visszatalál-e a feleségéhez. Csilla nehezen viselte a válást, abba pedig egyenesen belebetegedett, hogy volt férje a milliárdos üzletasszonyt választotta partnerének. Ide kapcsolódik: “Csilla is elfogadta volna, de ez az eljárásmód, a megcsalás tönkretette” – összeomlott Joshi Bharat felesége, miután megtudta, hogy férje összejött főnökével, Mészáros Lőrinc volt feleségével

Mészáros Lőrinc visszamenne a volt feleségéhez?

Nagy kérdés, hogy mi lehet ex-Mészárosné és Joshi szakításának a hátterében. Bő félév alatt talán minden fontosat megbeszéltek és kiürült a kapcsolat, vagy Mészáros Lőrinc ismét elkezdett közeledni a volt felesége felé, mert már nem elég izgalmas az új asszony, Várkonyi Andrea? Most még nem tudni a választ, de idővel ez is kiderül. Ez is érdekelhet: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea együtt szomorkodott a kézilabda meccsen – a pénz nem boldogít?

Helyre jöhetnek a dolgok

Joshinak most bizonyára nincs könnyű dolga. 67 évesen megégette magát, de a bölcs tévés mindig visszatalált eddig önmagához. Talán a képernyős lehetősége is lesz és helyre jönnek a dolgai. Nem kizárt, hogy Mészáros Lőrincéknél is hasonló folyamatok indulhattak el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Joshi Bharat – Forrás: Youtube/LifeTV