Tóth Gabi nagy bejelentést tett: új dala jelenik meg, ráadásul videoklippel együtt. A válófélben levő énekesnő az utóbbi időszakban nem a slágereiről volt ismert, ezen szeretne változtatni a válásáról szóló dalával.

Tóth Gabi átkozott nyara

Ahogy írtunk róla, az énekesnő és sztárséf párja, Krausz Gábor még augusztus elején jelentette be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. A címből ítélve az új dal az elmúlt néhány hónap történéseiről fog szólni, azaz Tóth Gabi házasságának végéről, a válásáról.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leírta, mit érez

„Leforgattam a legújabb dalomhoz a klipet… Szabó Zével írtunk egy számomra nagyon fontos dalt… talán az eddigi legfontosabb dalom.. “Átkozott nyár” címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk…Hamarosan ti is hallhatjátok” – írta ki az Instagram-oldalára.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hétvégén is panaszkodott

Ahogy írtunk róla, vasárnap este a TV2 showműsorában panaszkodott Tóth Gabi, hogy mennyien bántották őt az utóbbi időben. Nem ez az első eset, hogy a Sztárban sztár! zsűritagja nyilvánosan sajnáltatja magát. Szerinte azért támadják őt, mert fideszes, majd azért, mert keresztény, most éppen az a baja, hogy a válása miatt kap negatív kommenteket.

James Bond betétdal

A Nincs idő meghalni című James Bond-film betétdalát is elénekelték a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában: Nagy Alexa Billie Eilish bőrébe bújt, a No Time To Die eléneklése után pedig a zsűri is értékelt. A produkciót a cikkünk végén tudod megnézni.

Felzaklatta magát Gabi

Tóth Gabi nehezen tudott megszólalni, a könnyeivel küszködött: „Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem. Miközben nagyon hálás vagyok neked… mert… hú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek… beszélj, mert nem tudok!”– fordult zsűritársa, Köllő Babett felé.

Egyedül van

Majd mégis így folytatta mondanivalóját: „Nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, téged se bánthatnak, de amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, a zene, ahogy nekünk is. Vagy a tánc. Addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból. Most nem érzem egyedül magam a világban, és ezt nagyon köszönöm neked”.

Szentendrére költöztek

Amint arról mi is beszámoltunk, nyáron jelentette be Tóth Gabi, hogy elválik férjétől. A házasok tavasszal költöztek Szentendrére, akkor még arról beszéltek, hogy felhőtlenül boldogok, miután megvették első közös otthonukat.

Egy táncossal jött össze

A válás bejelentése után pár nappal az is kiderült, hogy Tóth Gabi összejött a Fricska nevű zenekar egyik táncosával. Feltehetően emiatt hagyta el férjét, Krausz Gábort. Gábor ismerősei a válás után azt mondták, a celebszakácsot nagyon megviselte, hogy tönkrement a házassága. És valószínűleg az sem esett neki jól, hogy felesége megcsalta őt. A válásuk bejelentése után pár nappal pedig már nyilvános helyen jelent meg új szerelmével.

Izgatottan várták

Válásának bejelentése után, augusztus 20-án, Hevesen lépett először színpadra Tóth Gabi és új szerelme. Több százan mentek el a koncertre, mindenki izgatottan várta őket, de közben arról suttogtak, hogy mit olvasott és hallott az utóbbi napokban Gabi magánéletéről.

Üzenet a közönségnek

Miután elkezdték a koncertet az énekesnő rögtön egy üzenet fogalmazott meg a közönség felé. „Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam” – mondta a mikrofonba az énekesnő. Ezt követően az Ez vagyok én című számát kezdte el énekelni.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: Facebook