Noha még távol van attól, hogy rendbe jöjjön egészsége, azonban úgy fest a Nagy Ő nem mostanában fog megérkezni életébe – pedig jelentkezők akadnak bőséggel.

Két kerékre akar pattanni

„A tavalyi nyarat a kórházban töltöttem, az ideire viszont vannak apró terveim. Szeretnék strandra menni, a Balatonra, vágyom arra is, hogy újra biciklizhessek” – nyilatkozta a Hot! magazinnak Béres Anett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Simán felvenné a bikinit

Az ismert valóságshow-szereplő hetekig volt kórházban, az orvosok nemrég a kötelező 12 hónapnál hamarabb kivették a csavarjait, így újabb műtéten kellett átesnie. A beavatkozásról azt mondta, másodjára vágták fel ugyanott, így nem zavarja az a három, 15 centis heg. Simán felveszem a bikinit – jelentette ki.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lehet még gyereke

A műtét után pedig egy fontos kérdést is feltett az orvosoknak, ugyanis félt, hogy a beavatkozás után nem lehet majd gyereke. Szerencsére az orvosok megnyugtatták, hogy a szülésben nem fogja akadályozni semmi – így ehhez már csak a megfelelő partnert kell megtalálni.

Nem áll rá készen

Amit a sors nekem szánt, az lesz. Naponta húszan írnak, de eddig nem éreztem, hogy készen állnék rá, hogy fűzőben menjek randizni – tette hozzá a Blikk szemléje szerint Anett. Mint korábban beszámoltunk róla, az egykori valósághshow-szereplő egy teaszeánsz miatt került a hírekbe.

A sátán üldözte

Béres Anett Baranya vármegyében rosszul lett és életveszélyes állapotba került. Hallucinációk gyötörték, attól tartott, hogy a sátán belé akar költözni. Eltűnt 12 órára, majd a rendezvénytől közel két kilométernyire bukkantak rá, hiányos öltözetben, törött csontokkal.

Ki a sámán?

A feltételezett sámán személyével kapcsolatban sokan találgatni kezdtek, a közösségi profiljait több zárt csoportban is megosztották. A nő, aki a szeánszot tarthatta, azonban törölte weboldalát, letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt a Facebook-oldalát is felfüggesztette

Csoda, hogy nem bénult le

„Amit megtanított nekem a múlt év, az az, hogy egy életünk van, és a mában kell élni. Aki nézi az Instámat, azt gondolhatja, hogy teljesen egészséges nő lettem, de még öt kezelésre járok” – írta korábban instagram-oldalán.

Kezelésről-kezelésre jár

Hozzátette, fizioterápiára, gyógytornára, humán regenerátorra, manuálterapeutához, gyógyfürdőbe jár az esetet köveően. Én még nem tudok dolgozni, így anyagilag is megterhelő – tette hozzá.

Szíve szerint hívná a mentőket

„A gerincemben még benne vannak a csavarok, iszonyatosan fáj. Néha olyan fájdalmaim vannak, hogy otthon fekszem és zokogok, néha azon gondolkozom, hogy kihívom a mentőket, de nem lehet – mesélte Anett.

A szerelem még várat magára

Szilveszterkor egyébként nem fogadott meg semmit, csupán azt szeretné, ha végre rátalálna a szerelem. Noha a jelek szerint vannak jelentkezők bőven, de úgy fest, a Nagy Ő nem mostanában fog megérkezni az életébe. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk forrása: Instagram/anettberes-official.)