Elsőre nem tűnt fel neki semmi sem. Csak akkor jött rá, hogy valami nem stimmel, amikor beverte a térdét egy olyan fiókba, amit nem húzott ki. A rendőrség keresi az elkövetőket.

Nagyon megviselte az eset

„A hír sajnos igaz, valóban betörtek hozzám. Csak most mentek el a rendőrök, nagyon feldúlt vagyok” – mondta el a Borsnak Zalatnay Sarolta azt követően, hogy betörtek tárnoki otthonába. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Innen jött rá, hogy baj történt

Hozzátette, hétfőn hajnalban kutyája vad ugatására ébredt, de nem igazán vette komolyan. Még rá is szólt, hogy hagyja abba. Majd később, reggel, a szokásos időben felkeltem, és ahogy mindig, leültem a számítógéphez. Ekkor döbbentem rá, hogy valami nem stimmel – magyarázta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt vitték magukkal a tolvajok

Ugyanis beverte a számítógép mellett kihúzott fiókba a térdét, amelyről biztosan tudta, nem ő hagyta nyitva. Ekkor hasított bele a felismerés, hogy betörők jártak nála. Hozzáfűzte, készpénzt és értéktárgyakat vittek magukkal az elkövetők.

Alaposan elkeseredett a történtek miatt

Bár a teljes kárt egyelőre még nem mérte fel. Ám, érthető, hogy a történtek alaposan feldúlták Zalatnay Cinit, aki egyszerre volt feldúlt és roppant szomorú a történtek után, s azt sem tudta, hogyan tud nyugodtan aludni az eset után. „Nem értem, ki képes ilyesmire!” – fakadt ki.

Csak reménykedni tud

Az első sokk után próbálta felmérni, hogy mit lovasítottak meg otthonából a bűnözők. Ugyanakkor nagyon bízik a rendőrség szakszerű munkájába, s optimista, hogy minél hamarabb elkapják a tetteseket – noh és persze abban is, hogy ilyesmi soha többet nem fog előfordulni vele.

Váratlan balesetet szenvedett

Az énekesre némiképp rájár a rúd, ugyanis nemrégiben alaposan összetörte magát. Mint korábban mi is hírt adtunk róla, nemrégiben szeretett volna pár lépést tenni öreg lova, Manócska hátán – azonban az állat félreérthetetlenül jelezte, nincs jókedvében.

Nem így ismerte

Zalatnay Sarolta nagyon jól ismeri Manócskát, hiszen 16 éve elválaszthatatlanok. Az énekesnő akkor a vágóhídról mentette meg az állatot, akire sosem volt jellemző, hogy nyugtalanul viselkedett volna, az pedig pláne nem, hogy bárkit ledobott volna a hátáról.

Voltak előjelek

Tulajdonképpen most sem ez történt, bár az igaz, hogy Manócska kedvetlen volt, amikor az énekesnő úgy döntött, járkál vele egyet a tárnoki lovardában található karámban. „Manócska sosem szerette a szőrnyírást, így most, amikor levágtuk a téli szőrzetét, szintén nem volt túl boldog” – magyarázta az énekes.

Hatalmasat esett a lóról

„Amikor végeztünk, úgy gondoltam, hogy jót tesz neki, ha megyünk pár lassú, öreges kört. Ezért felültem a hátára. Léptünk is párat, de az öreglány egy ponton megrázta magát, én pedig lecsúsztam róla, egyenesen egy bálára” – elevenítette fel.

Meghúzódott a dereka

Mivel amúgy is sokat fáj a dereka, nem tett jót neki az esés, ám elment az orvoshoz, ahol kapott gyógyszert és elkezdett egy speciális injekciókúrát, mert emiatt nem szerette volna lemondani egyetlen fellépését sem. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd.)