Közeledik 20. házassági évfordulójuk én ennek alkalmából Schobert Norbi és Rubint Réka hamarosan újra összeházasodik.

Rendhagyó

A következő 20 évre is “igen” – ezzel kezdte posztját Rubint Réka hivatalos oldalán, amelyben közreadta, hogy újra megkérték a kezét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mint 2001-ben

Mint az kiderült, Schobert Norbert egy váratlan randevú keretén belül kérte meg ismét Rubint Réka kezét. A bejegyzés szerint ara a helyre hívta meg férje, ahol “legelőször összetalálkozott a tekintetünk”.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Félrenézett

Én épp mozijegyet vettem, egy térdig érő pulóverben, sportcipőben le-föl „futkároztam”, intézkedtem. Ő ekkor egy dekoratív hölggyel vacsorázott , de a szeme sarkából mégis engem nézett – árulta el a megismerkedésk részleteit Rubint Réka.

Szeptember 5-én újra esküvő lehet

21 éve vannak együtt és szeptember elején lesz a házassági évfordulójuk. A születésnapi ajándékát a randin kapta meg, nevezetesen, hogy “szeptemberben megerősítjük a szövetségünket”.

A poszt

Minden ötödik évben elveszi

„Jövőre lesz a húszéves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát, ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül” – mondta még 2021-ben Norbi a Borsnak.

Meghitt eseményt szeretne

Azt még nem tudják, hogy milyen ceremóniát szeretnének, de abban biztosak, hogy egy meghitt, szűkkörű esemény lesz. Norbi azt is hozzátette, hogy nagyjából 50-60 főt fognak majd meghívni, mert ennyi családtagjuk és közeli barátjuk van. 

Negyedszer veszi el

„Ebben a percben csak abban vagyok biztos, hogy szeretném, hogy újra megerősítsük a házassági fogadalmunkat. Negyedszer. Ez Rékának és nekem is fontos dolog az életünkben” – tette hozzá Norbi.

Sztrókot kapott

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, pár hete a szentendrei házuk előtt esett össze a fitneszguru és mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.