A BKK zavarelhárító Skodája és egy Ford Tourneo mikrobusz ütközött össze szerdán délután a 11. kerületben.  

Zavarelhárító Skoda a 11. kerületben

Szerdán kora délután a BKK zavarelhárító Skodája haladt megkülönböztető jelzések nélkül a 11. Bartók Béla úton a Kosztolányi Dezső tér irányába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kihajtott elé egy mikrobusz  

A Halmi utcát elhagyva épp a 126-os szám elé ért, amikor a jobb oldali parkolóból egy Ford Tourneo mikrobusz kihajtott elé.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nekiütközött a bal oldalának

A Skodát vezető fiatalember ugyan fékezett és balra elrántotta a kormányt, ám így az úttestet a villamospályától elválasztó beton gömbsüvegsorra hajtott, amely miatt nem tudta a mikrobuszt teljesen kikerülni, ezért nekiütközött a Ford bal oldalának.

Elfolyt az olaj belőle

A Ford vezetője azt mondta, ő lassan araszolt kifelé, majd mikor úgy látta, szabad az út, elindult, de ezek szerint sajnos nem látta jól. A zavarelhárító autó jobb eleje eléggé összetört, az olaj is elfolyt belőle, a Ford viszont mozgasképes maradt.

Mozgásképtelenné vált a Skoda

Lezárták az utat a helyszínelés idejére

A Ford bal oldala sérült meg

Figyelmetlenség okozta a balesetet

Pótlóbuszok a villamosok helyett

A félig a villamossínekre csúszott Skoda miatt a 19-es és a 49-es villamos helyett egy órán keresztül pótlóbusz közlekedett Kelenföld vasútállomás és a Móricz Zsigmond körtér M között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az ütközés helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK