Elképesztően cuki fotók jelentek meg Rúzsa Magdiról és ikreiről. Az énekesnő egy távoli mesevilágba vitte el a gyermekeit, oda, ahol ő is és az ikrek is jól érezték magukat.

Családi őszi szünet

Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnője, Rúzsa Magdi a családjával töltötte az őszi szünetet. Friss fotókat posztolt a népszerű sztár a másfél éves picikről, akik vidáman szaladgáltak az őszi avarban. Magdi egy meseházikóról is posztolt képet, meglepő helyen töltöttek pár napot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy meglepetés volt

Rúzsa Magdi hármasikrei pontosan 2022 januárjában látták meg a napvilágot, azóta az énekesnő élete 180 fokos fordulatot vett. Annak idején nagy meglepetésként érte a hír, hogy hármasikrekkel várandós, anyaságának minden egyes pillanatát azóta is élvezi, sok családi programot szerveznek.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Vajdasági házikó

Rúzsa Magdi és családja nemrég egy vajdasági nemzeti parkba, a Fruska Gorába átogattak el, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak. Pár napot töltöttek egy takaros házikóban, ahol a gyerekek rengeteg állattal ismerkedtek meg, és tojás szedés is volt reggel. A hármas ikrek nagyon élvezték az egészet, ami nem csoda, hiszen rengeteg új tapasztalatot gyűjthettek így be a picik.

Mézeskalács kuckó

Magdi így fogalmazott a közösségi oldalán: “Mézeskalács kuckónk a mese napjainkra. Olyan jó látni, hogy mennyire élvezik a gyerekek a farm lakóival való barátkozást. Van itt kettő gida, szamarak, beeeek, liba, kacsa, pulyka. Reggeli tojás szedés, minden, ami az örömteli gyermekkor fontos kelléke.” – írta az énekesnő.

Ebben a házikóban voltak

Forrás: Instagram/Rúzsa Magdi

Óvja a magánéletét

Rúzsa Magdi időnként bepillantást enged mindennapjaikba, de mindezt felelősségteljesen, a magánéletét óvva tesz, így a babák arca rejtve marad. A most posztolt képeken sem látszanak a gyerekek szemből, az viszont jól látszik, mennyire boldogok az őszi erdőben.

Itt vannak a boldog ikrek

Forrás: Instagram/Rúzsa Magdi

Esti borozgatás

Az alábbi képen egy pohár vörösbor látszik. Magdi a barátaival ment Szerbiába, nyolc felnőtt és négy gyerek vett részt a családi-baráti őszi szüneten. Láthatóan miután a gyerkőcök elaludtak, a szülők nagyokat beszélgettek, késő estig koccingattak egymással.

Baráti beszélgetések kelléke

Forrás: Instagram/Rúzsa Magdi

Felforgatná értük a világot

Magdi kisgyermekei koraszülöttként, a terhesség 34. hetében jöttek a világra. Sokáig volt a Honvédkórházban, de végül teljes lett az énekesnő boldogsága, ugyanis Lujzi, Keve és Zalán egészségesen mentek haza. „Tényleg nagyon nagy boldogság ez, egy egészen más állapot, amely mindent felülír. Naphosszat gyönyörködök bennük, azt érzem, hogy olyan erőt, kraftot adtak, amelyet még sosem tapasztaltam. Tényleg, az ember a világot is felforgatná értük” – mondta akkor Rúzsa Magdi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi – BPK-montázs