Molnár Piroskát és Csuja Imrét a szakmai munkájukon túl egy tragédia is összeköti, mindketten elveszítették gyermekeiket. És mindketten a legfájdalmasabb időszakukban színpadra álltak, nem hagyták cserben közönségüket.

26 évesen halt meg Molnár Piroska fia

Molnár Piroska egyetlen fia 1995-ben, alig 26 évesen, tragikusan vesztette életét. A színésznő most arról beszélt, hogy megtanult együtt élni ezzel a fájdalommal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindig segít neki

„Ez mindig az emberrel marad. Nem is akarom elengedni, hozzátartozik az életemhez. Bevallom őszintén, bizonyos nehezebb helyzetekben még segítséget is kérek a fiamtól és ő mindig segít” – mondta Molnár Piroska, Szabó Győzőnek a Blikk+Győző csatornán.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Csuja Imre két fiát veszítette el

Szabó Győző arról beszélt, Molnár Piroskával, hogy pár éve együtt játszott a legendás színésznővel és Csuja Imrével, akinek közel 18 évvel ezelőtt az egyik, majd másfél éve a másik fia is tragikus körülmények között hunyt el.

Közös tragédia

 „Azért mertem feltenni a kérdést, mert annyira könnyedén, egy kicsi félmosollyal beszéltetek erről, miután ti ebben sorstársak voltatok”– magyarázta Szabó Győző, amelyre Molnár Piroska el is árulta, miért láthatta ezt így akkor a kollégája.

„Nem szabad sajnáltatnia magát”

„Az ember ritkán és nehezen beszél ilyesmiről. Nagyon el kell dönteni, hogy ha már szóba kerül és beszélek róla, akkor nem szabad az embernek se sajnáltatnia magát és a másikat sem szabad olyan helyzetbe hozni, hogy ne tudjon ezzel mit kezdeni. Ezért az ember egy ilyenfajta megoldáshoz folyamodik, ha beszél a dologról, hogy a másik beszélgető fél ne érezze azt, hogy őrá valami terhet rak az ember – emlékezett vissza a Nemzet Színésze.

Csuja Imrével próbált

A beszélgetésből egyébként az is kiderült, Szabó Győző találkozott Csuja Imrével a második szörnyű tragédia másnapján.

„Próbálunk és kész”

„A Katonában próbáltunk egy darabot. Jött be – előző nap történt a tragédia –, megállt a maga óriás szívével és hideg fejével annyit mondott, hogy „engem ne sajnáljon senki, ne éreztessétek velem, hogy mi történik, próbálunk és kész”– emlékezett vissza Győző.

A tragédia után Molnár Piroska is színpadra állt

„Nekem másnap volt a Csárdáskirálynő egyenes tévéadása”– válaszolt a színésznő, megmutatva azt, mekkora hatalmas erő lakozott benne és Csuja Imrében is, akik miközben szívük mélyén óriási fájdalommal harcoltak, nem hagyták cserben a közönségüket.

29 évesen halt meg a fia

Csuja Imre 29 éves fiának holttestét 2019 októberében, Budapesten, a 16. kerületben, a Naplás-tónál találták meg. A fiú édesapjával dolgozott a Mi kis falunk forgatásán.

Egy járókelő vette észre a holttestet

A testet egy kutyáját sétáltató hölgy vette észre a tó melletti erdőben. A hölgy a közelben dolgozó munkásoktól kért segítséget, akik értesítették a rendőrséget. A helyszín közelében állt egy szürke Suzuki, amivel valószínűleg az áldozat érkezett a helyszínre.

A másik fia is öngyilkos lett

Csuja Imre első gyermekét 18 évvel ezelőtt is tragikus körülmények között vesztette el. Bár Gergő szólt szüleinek, hogy nem szeretne élni, már a szakember sem tudott segíteni a démonjaival küzdő fiún. A színészt akkor kollégái támogatták, hogy fel tudja dolgozni a rettenetes tragédiát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Piroska – Forrás: RTL klub