Krausz Gábor az elmúlt hónapokban nagyon sok olyan dolgot győzött le magában, amitől korábban félt. A Dancing with the Stars című szórakoztató műsor egyik közönség-kedvence partnerével, Mikes Annával hétről hétre sikeresen teljesít a táncparketten. A sztárséf válása közepén vágott bele a számára ismeretlen kihívás megvalósításába.

Egy jó terápia

„Azt gondoltam, hogy egy jó terápia lesz, ami elvonja a figyelmem a napi problémákról, a munkán kívüli időmet pedig leköti. Így is lett. Mindig is kíváncsi voltam rá, alkalmas vagyok-e erre. A korábbi adásokban is szerepeltek olyan versenyzők, akik botlábúnak tartották magukat, mégis mindent ügyesen megoldottak, és jól jöttek ki az egész műsorban való szereplésből. Végül nem volt kérdés, hogy belevágok” – nyilatkozta Krausz Gábor a műsor kapcsán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már nem izgul

„Az első két adásban végig arra gondoltam, hogy legyen már vége, essünk túl rajta. A következőkben már nem izgultam, kiegyensúlyozott voltam, és átadtam magam a produkciónak. Élveztem, hogy ott lehetek. Hihetetlen, hogy hetekig gyakorlunk, majd két percünk van bemutatni a tudásunkat. A megtanult koreográfiát pedig soha többé nem csináljuk” – tette hozzá.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Vége

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott, hat év után véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata. A válás híréről a séf számolt be a közösségi oldalán, posztjában hangsúlyozta, kislányuk, Hannaróza nevelésében a jövőben is közösen vesznek részt. A hírt Tóth Gabi is megerősítette, ő is a közösségi felületén tette közzé, Gáborral véget ért a kapcsolatuk. 

Bombaként robbant a hír

Krausz Gábor bombaként robbantotta a hírt. Ami történt, valósággal sokkolta a rajongókat, ugyanis egészen eddig úgy tűnt, a pár harmóniában él egymással. Ráadásul közösen vásároltak házat Szentendrén. A sztárséf akkor teljesen összetört. Egyik barátja azt mondta, a család volt a mindene, és egy világ dőlt benne össze, amikor rájött, hogy véget ért a házassága. Azóta azonban már hónapok teltek el.

„Nem kell engem sajnálni”

„Sosem kértem az emberek sajnálatát, és nem is kell engem sajnálni, mert nagyon jól vagyok. Lehet, hogy gondolnak valamit a magánéletemről, és szolidaritásból szavaznak, de azt gondolom, adásról adásra egyre többen vannak, akik azért voksolnak ránk, mert pozitívan csalódnak bennem. Sok levelet kapok, amiben kifejtik, nem gondolták volna, hogy ilyen jó fej és ennyire érzelmes vagyok. Emellett azt gondolom, hogy a befektetett munka is megtérül, az emberek látják, mennyit dolgozom egy-egy produkció sikerességéért” – nyilatkozta a sztárséf a Glamour magazinnak a válás és a műsor összefüggéseit boncolgatva.

Hiába próbált közeledni

Tóth Gabi korábban azt mondta: hiába próbált közelebb kerülni Gáborhoz, ő nagyon zárkózott férfi, akit nem lehet megnyitni, ebbe pedig belefáradt. Azt is hangsúlyozta, hogy nem csalta meg férjét, csak a házassága lezárása után kezdett el Mátéhoz közel kerülni.

A séf is küzdött

Krausz Gábor nem kívánt nyilatkozni erről, de a pár egyik közeli ismerőse megerősítette, hogy a séf is küzdött azért, hogy egyben tartsa a családját.

A család volt a mindene  

„Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért” – mondta az informátor.

Executive séf

Krausz Gáborra a táncos műsor után újabb nagy kihívás vár: ő lesz ugyanis a Hilaris Hotels elnevezésű, vadonatúj szállodalánc executive séfje, ami azt jelenti, az ő feladata lesz, hogy kidolgozza a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját. Gábor nem tagadta, hogy pont a legjobbkor találta meg őt ez a kihívás, ami egy nagy lehetőség a kiteljesedésre. „Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne” – mondta korábban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Krausz Gábor. Fotó: Facebook