Alig néhány napja robbant a bomba, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor külön utakon folytatják. Azóta kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes egyik tagja lehet az énekesnő új szerelme. A hírek szerint nagyon összemelegedett a páros.

Két hete tudhatta meg Krausz Gábor az igazságot

Pócs dinnyészetén egy quadon ülve készült egy fotó Tóth Gabiról Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes egyik tagjának társaságában, amelyet csütörtökön osztott meg Pócs János fideszes képviselő. Tóth Gabi és Krausz Gábor ezt megelőzően egy nappal, szerdán jelentette be, hogy a kapcsolatuk véget ét. A sztárséf állítólag nagyjából két héttel ezelőtt szembesülhetett azzal a ténnyel, hogy párja, Tóth Gabi egy másik férfit szeret. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A sztárséf már el is költözött

A legfrissebb hírek szerint a baráti körük számára ismert tény, hogy az énekesnő már magához költöztette szentendrei házába az új párját. Férje, Karusz Gábor jelenleg albérletben él. Közös gyermekük, Hannaróza az énekesnőnél maradt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nemrég még közös jövőről ábrándoztak

Az év elején Tóth Gabi a blogjában arról írt, nagyon várják a közös vidéki életet. “Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet…” – írta le az elképzellt idillt az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek!

Krausz Gábor és gyermeke a falakat festette

A sztárséf betekintést engedett az életükbe. Arról posztolt Krausz Gábor, ahogyan ő és a fél éves csöppség festi a ház falát. “Mindenki a saját szobáját festi” – írta akkor.

A sztárséf posztja

Június végén habarodhatott új szerelmébe Tóth Gabi

Az énekesnő Erdélyben turnézott júniusban. Akkor még Tóth Gabi és Papp Máté Bence is párkapcsolatban élt, de egy ismerős elárulta a Blikk számára, hogy régóta izzott közöttük a levegő. A koncertsorozat alkalmával melegedhetettek össze a lapnak nyilatkozó informátor szerint.

Jászberényben már új párjával fotózták le Tóth Gabit

Az énekesnő úgy fest, hogy felvállalja kapcsolatát új szerelmével. Pénteken ugyanis lefotózták őket, ahogy Jászberényben sétálgatnak. A helybeliek azt mondták, egymás kezét fogták, és nem titkolták, hogy mi van köztük.

Nemrég még együtt volt Tóth Gabi és Krausz Gábor

Az énekesnő és testvére, Tóth Vera is felléptek Palkonyán július utolsó hétvégéjén. Az eseményről számos fotó is készült, amiket Tóth Vera töltött fel a közösségi oldalára. Ezeken a fotókon még Krausz Gábor is szerepel, aki akkor valószínűleg még nem sejtett semmit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tóth Vera posztja

Kiemelt képünk Pócs János Facebook-oldaláról származik.