Időre lesz szüksége Abdullah Hameed Talalnak a teljes felépüléshez. Ő az a labdarúgó, aki egy horvát csapathoz igazolt nemrégiben, de aztán néhány napja, miután elindult Budapestről az egyesülethez, eltűnt út közben. A rendőrség megtalálta, de egyelőre rejtély, hogy mi történt pontosan a focistával.

A rendőrök is keresték

Ahogy arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, hogy Abdullah Hameed Talal augusztus elején írt alá az egyik első osztályú horvát klubhoz. A napokban Budapestről indult el a csapatához, de oda már nem érkezett meg. A klubja és a budapesti rendőrök is keresték. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elindult, de nem érkezett meg

A horvát Gorica iraki-svéd futballistája egy hete, hétfőn tűnt el 13. kerületi lakásából. Aznap csatlakozott volna az új klubjához, de nem érkezett meg a délutáni edzésre, ezután kezdte el őt keresni a rendőrség.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Több magyar csapatban is megfordult

A fiatal iraki támadó a Zalaegerszeg második csapata mellett futballozott Mosonmagyaróváron, a TFSE-ben, az Unione FC-ben és az Inter CDF-ben, de a Budapest Honvéd tartalékcsapatánál is töltött néhány hónapot.

Lefogyott

A rendőrség pénteken megtalálta a magyar fővárosban eltűnt iraki-svéd labdarúgót. A horvát HNK Gorica 27 esztendős játékosa lesoványodott. A sportal.blikk.hu információi szerint jelenleg egy meg nem nevezett vidéki intézetben gyógykezelésen van a ZTE korábbi futballistája, aki mintegy hét kilóval könnyebben került elő.

Dúsgazdag rokonság

Arról, hogy mi történhetett vele az elmúlt napokban, a rendőrség semmilyen információt nem árult el. Az idézett lap szerint egyelőre még azt sem lehet kizárni, hogy esetleg elrabolták, ugyanis befolyásos dubaji nagybácsija és dúsgazdag rokonsága van.

Megkönnyebbült

Apja mindenesetre boldogan értesült róla, hogy megtalálták a fiát. Azt mondta, megkönnyebbült a hír hallatán. „Pár kilót ugyan lefogyott, de jól van” – adott hírt fiáról.

Félt

Szerinte egyébként „egyértelmű jelei” voltak annak, hogy bűncselekmény áldozata lehetett a fia. Még az eltűnése előtt beszélt vele telefonon, és levertnek, labilisnak érezte, és tartott attól, hogy valami történhet vele.

Megfenyegették

De az is közrejátszhatott az eltűnésben az apa szerint, hogy a fiát egy másik klub is szerette volna leigazolni, de Abdullah visszalépett. Ekkor két férfi látogatta meg őt a hotelben, megfenyegették, de a rendőrség elkapta őket. A fiú nagyon megharagudott a klubra.

A menedzser sem tud semmit

Abdullah Hameed menedzsere, Dragan Szekulics sem tud egyelőre semmit a játékosáról. „Annyit sikerült kiderítenem, hogy valószínűleg vidéken van, hogy kicsit rendbe tegyék – árulta el. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: megtalálták Abdullah Hameed Talalt – fotó: illusztráció