Friss információk láttak napvilágot annak kapcsán, hogy miért nem keresi tovább a rendőrség.

Nagy erőkkel keresték

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Molnár Gusztávot felvette a rendőrség a körözési listájára hétfőn. Mindez azt követően történt, hogy a színész bejelentette, el fog tűnni egy időre. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogatóparancsot adtak ki ellene

November 21-én adta ki az elfogatóparancsot a bíróság az ismert színész ellen. November 23-án azonban ezt vissza is vonták. Ennek okát meg is indokolta a Budapest Környéki Törvényszék.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezért nem körözik tovább

A Budapest Környéki Törvényszék a Blikk megkeresésére elmondta, hogy már “nem állnak fenn az elfogatóparancs kiadásának feltételei”. Ismertté vált, hogy hol tartózkodik a korábban körözött Molnár Gusztáv, ezért nincs már szükség a felkutatására.

Ezek is érdekelhetnek!

Nem jelent meg a bíróságon

Bár Molnár Gusztávot többször is felszólították, ennek ellenére nem tette tiszteletét a gödöllői bíróságon. Úgy tudni, hogy egy addiktológiai alapítvány rehabilitációs központjában gyógyul.

Alkoholizmussal küzd

Guszti egyik barátja a Blikknek elmondta, olyannyira elszeparálták a színészt a külvilágtól, hogy ő sem tudja felvenni vele a kapcsolatot. Elmondása szerint ő és a családtagok kiállnak a színész mellett, aki minden erejével azon dolgozik, hogy maga mögött tudja az alkoholizmust. A színész szeretné rendbe hozni az életét.

Ezt mondta a testvére

Molnár Gusztáv testvére, Molnár Csilla elmondta, az interneten látta, hogy nem körözik tovább a színészt. Úgy véli, talán a Gödöllői Járásbíróság intézkedett az ügyben. Információi szerint nem kell résztvennie a tárgyaláson annak, aki orvosi kezelésen vesz részt.

Ebben bízik

Testvére abban reménykedik, hogy fivére a továbbiakban a gyógyulásra tud majd koncentrálni. Elmondta, olyan mértékű izolációban van Guszti, hogy még ők sem látogathatják, és nincs is róla információjuk. Azt reméli, hogy az ünnepekkor meglátogathatják majd a családdal.

Megkereshették az intézményt

A Blikk megkérdezte a családtagokat, ám a megkeresettek egyike sem állította azt, hogy ő mondta volna el a hatóságoknak, hol van Molnár Gusztáv. A lap úgy sejti, hogy a lapértesülések következtében kereshették meg az intézményt, ahol kezelik Gusztit. Miután ismertté vált a tartózkodási helye, a színészt így már aligha fogják lerohanni az egyenruhások.

Ezért lehet megengedőbb a bíróság

Egy ügyvéd nyilatkozott a Blikknek, hogy mikor lehet megengedőbb a hatóság. Amennyiben valaki orvosi felügyelet alatt áll vagy éppen elvonókúrán vesz részt, ez ilyen körülménynek számít. Ha valaki azonban ha átveszi az idézést, akkor jeleznie kell, amennyiben egészségügyi okok miatt távol kell maradnia a tárgyalástól. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL