Összeveszett válófélben levő feleségével egy 30 év körüli férfi Nyírtelken. K. Ildikó, a sikeres fitneszmodell a jó fizikális állapotának és lélekjelenlétének köszönheti az életét. Még volt ereje a kerítésen átmászni a szomszédhoz, majd az ablakon bedörömbölt a még alvó Jánoshoz.

Féltékeny volt feleségére

K. Ildikó és Sz. Dávid tavaly előtt költözött a nyírteleki házba. Oda született a házaspár egyetlen kislánya, Anna. A család jó ismerősei szerint Dávid nem tudta elviselni, hogy a feleségét sok férfi megnézi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az apjánál volt a kislány

A fitneszmodell bejelentette, hogy elválik Dávidtól. A láthatás szabályaiban megállapodtak, majd Ildikó elköltözött a lányával. A gyermek pénteken éppen láthatáson volt az apjánál, amikor az anyja érte ment. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Veszekedésből késelés

A házaspár veszekedni kezdett, a vita során pedig egy kés is előkerült. A férfi többször is megszúrta a modellt, aki erősen vérezni kezdett. A házból ki tudott menekülni, és arra is maradt ereje, hogy a kerítésen átmásszon a szomszédhoz és bedörömböljön hozzá.

Ildikó a kerítésen mászott át a szomszédhoz

Forrás: police.hu

Meg sem ismerte az asszonyt

„A zörgésre ébredtem. Mivel még félálomban nyitottam ajtót, meg sem ismertem Ildikót. Meg is kérdeztem, hogy kihez van szerencsém, mire bemutatkozott. A döbbenettől hirtelen szóhoz sem jutottam. Ildikó fejéből, a hasából, és a hátából is ömlött a vér. Besegítettem a házba, és mondtam, üljön le egy székre, míg ki nem jönnek a mentősök. Ő azonban összerogyott a szőnyegen, ami azóta is csupa vér, még nem sikerült kimosnom” – mondta János a Borsnak.

A férj bezárkózott

Ildikó gyermekét már nem tudta magával vinni. Dávid, a férj ekkor bezárkózott a 20 hónapos kislányukkal. Az idős férfi természetesen azonnal tárcsázta a segélyhívó központ számát. A rendőrök mintegy 7 perc alatt kiértek, a mentősökre két perccel többet kellett várni.

Meg akarta ölni a férje

„A mentősök bejöttek, levetkőztették Ildikót és megkezdték a szakszerű ellátását. Előtte ez a nagyon csinos és kedves nő elmondta nekem, hogy a férje meg akarta ölni. Nem magát féltette, hanem a kis Annát” – mondta a szomszéd.

Kommandósok érkeztek

A rendőrök mellett a TEK emberei is kijöttek. Átvágták a kerítést, mert László kertjén keresztül hatoltak be az udvarra.  Betörték az ablakot és az ajtót. Kiderült, hogy a kislánynak szerencsére nem esett baja, Dávid viszont megvágta a csuklóját. Úgy tűnik, végezni akart magával.

Küzdenek az életéért

Ildikót életveszélyes állapotban szállították kórházba, életéért most is küzdenek az orvosok. Dávidot pedig súlyos sérülésekkel. A rendőrség az ügyben megkezdte a nyomozást, a férfi ellen minden bizonnyal emberölés kísérletéért indul büntetőeljárás.

Letartóztatták Dávidot

Dávid nem tett vallomást, bár kihallgatható állapotban van, őt a rendőrök őrzik a kórházban. A Nyíregyházi Törvényszék nyomozási bírája szombaton, 14 órakor a kórházban, 30 napra letartóztatta a gyanúsítottat, szökés., elrejtőzés és a tanúk befolyásolásának veszélye miatt. A döntés végleges. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu