Érdi otthonában ütöttek rajta a rendőrök azon a férfin, akit jelenleg három betöréssel is gyanúsítanak. Az 59 éves férfit bilincsben vitték aztán el.

Nem menekülhetett

Az Érdi Rendőrkapitányság támogató egysége indult 2023. augusztus 29-én hajnalban K. Jánosért. A címre érve a rendőrök blokkolták az összes lehetséges menekülési útvonalat, majd ellentmondást nem tűrően bekopogtattak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bilincsben vitték el

A házban meg találták az 59 éves K. Jánost, akit aztán bilincsben vittek az előállító helyiségbe. A gyanú szerint a férfi legalább három vagyon elleni bűncselekménnyel hozható összefüggésbe.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hívatlan látogató

Februárban, márciusban és augusztus tett hívatlan látogatást mások otthonába, ablakot törve vagy feszítve jutott a házakba, majd megszedte magát.

Lopott cuccok

Az egyik helyszínen, egy csákánnyal felfeszített páncélkazettából órát és ékszert, a másikon elektronikai cikkeket – fényképezőgépeket, objektíveket, fejhallgatót, e-bookot, tabletet -, a harmadikon több millió forintot zsákmányolt. A lopott cuccok egy részét a rendőrök megtalálták.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Letartóztatták

Elszámoltatásakor hallgatásba burkolózott, sőt a jegyzőkönyv aláírására sem volt hajlandó. Ettől függetlenül az érdi nyomozók jelenleg három rendbeli lopás bűntettével gyanúsítják, vizsgálják, hogy személye köthető-e más, hasonló jellegű bűncselekménnyel. Őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta. A további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Nagy baleset Tárnoknál: tűzoltók lepték el az M7-est

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu