Baleset történt az M7-esen, emiatt az autópálya Balaton felé vezető oldalát Tárnoknál teljes szélességében lezárták – közölte Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pénteken hajnalban.

Nyerges vontató és személyautó ütközött

A közlemény szerint  egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a sztráda 23-as kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jöttek a tűzoltók

Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az autópályát, a forgalmat leterelték az érdi felhajtótól – közölte az OKF.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Baleset Dunaföldvárnál

Amint azt a Kékvillogó is megírta halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 6-os számú főúton, Dunaföldvár térségében, egy teherautó és egy személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetben két személy a helyszínen elhunyt.

Cegléd közelében fának hajtott egy autó

Auguszus 31-én, csütörtök délután lesodródott az úttestről és fának ütközött egy személyautó a Ceglédet és Csemőt összekötő, 4608-as jelzésű úton. A járműbe beszorult két ember, őket a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Budapesten több baleset is volt csütörtökön

A katasztrófavédelem információi szerint augusztus 31-én, délután összeütközött két személyautó Budapest 18. kerületében, az Üllői úton, a Baross utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet.

Busz és kocsi ütközött

Az esti órákban pedig összeütközött egy BKK-autóbusz és egy személyautó Budapest 4. kerületében, a Fóti út és a Megyeri út kereszteződésében. A műszaki mentés céljából kivonuló fővárosi tűzoltók áramtalanítottk, és a helyszínen dolgoztak a társhatóságok is. Az autóbuszon egy ember utazott, ő épségben leszállt.

Az M1-esen kigyulladt egy autó

Szintén csütörtöktök délután kigyulladt egy személyautó az M1-es autópálya 172-es kilométerénél, Hegyeshalomnál, a határ kilépő oldalán. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral körülhatárolták a tüzet. Az autópályát teljes szélességében lezárták, a forgalmat egy szervízúton terelték a határ irányába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Szívbe markoló családi tragédia: 49 éves édesanya és 9 éves fia halt meg a csütörtök délutáni balesetben

Kiemelt kép: Illusztráció