Olasz pszichológusok vizsgálták meg a kétéves kisfiát meggyilkoló Bradács Katalint, akik a borzalmak pillanatait is rekonstruálták a nő segítségével. Ennek alapján kizárható, hogy a nő elmebeteg lenne.

Kizárható, hogy elmebeteg

Rosszul reagált, ha a gyerek dühös – ez a megállapítás is szerepel abban az elemzésben, amit a Bradácsról szóló szakvélemény tartalmaz. Ennek alapján kizárható, hogy a nő elmebeteg lenne, így legalább 25 év börtön várhat rá. Ügyében a perugiai bíróság dönt majd. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

30 euró volt minden vagyona

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy Bradács tavaly október 1-jén szurkálta agyon a pici Alexet a Perugiához közeli Po’ Bandino falujában. Előtte néhány nappal érkezett Budapestről Rómába repülővel, zsebében 30 euróval. Olasz ismerősei egyöntetűen pszichológiai esetként nyilatkoznak Katalinról.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Napi 40 szál cigit szív

A nőt a börtönben megvizsgáló pszichológus szerint a gyilkos agresszív. Személyiségzavarban szenved, illetve depressziós. A börtönben napi 40 szál cigit szív, és a padlóra fektetett matracon hajlandó csak aludni.

Nem mossa a ruháit

A nő a leveleit a földön térdelve írja. Ruháit nem mossa, mert érzi bennük halott kisfia illatát. Gyógyszereket kapott, és az első hét végére döbbent rá, mit is tett. Sírva szólongatta cellájában a kisfiát, akit látni akart. Rendszeresen álmatlanság kínozza – írta a Bors a bíróságon ismertetett, 67 oldalas jegyzőkönyvre hivatkozva.

Rajzolgat a zárkában

A pszichológiai vizsgálatokat idén is folytatták. Ezek már jóval kiegyensúlyozottabb képet festettek róla. Rendszeresen rajzol, tíz oldalas levélben írta meg az életét. Eszerint 17 éves koráig tanult. Kezdetben bébiszitter volt, majd külföldön, többek között Olaszországban vállalt munkát.

Pornófimekben szerepelt

Táncolt, majd pornófilmekben vállat szerepet, ebből tartotta el magát szűkösen. Olasz kapcsolatától született első fia, Alex 24 évvel idősebb mostohatestvére. Utolsó munkahelye egy budapesti bútoráruház volt.

Bárban és az utcán aludtak

Bradács Rómába érve kisfiával aludt parkban, éjszakai bárban, karitatív szálláson, barátoknál. Később a Rómától 170 kilométerre fekvő Chiusiba ment egyik ismerőséhez. Itt kapta a hírt, hogy rossz mentális állapota miatt a magyar bíróság az apának ítélte a kétéves.

Segítséget kért

Véres tette előtt olasz segélyszervezetektől, a rendőrségtől, sőt még egy olasz show-műsortól is kért segítséget, de mindenütt elmondták neki, hogy a vitát csak Magyarországon rendezheti. A gyilkosságról először anyjának beszélt egy 51 másodperces üzenetben, miközben a rendőrökre várt.

Lefotózta a vérben úszó gyermeket

Anyja nem hitte el, amit mond, ezért fotót készített a vérben úszó kicsi testéről, amit aztán volt párjának, Alex édesapjának is elküldött. Csak az első rendőrségi kihallgatáson derült ki számára, hogy kisfia halott. A földre borulva követelte a nyomozóktól, hadd láthassa a pici holttestét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíne. Fotó: archív