Schobert Norbi és Rubint Réka már több mint két évtizede házasok, sőt fogadalmukat többször meg is újították. Azt viszont kevesen tudják, hogy a fitneszgurunak nem Réka az első felesége, mivel Norbi egyszer már volt házas.

Rejtegetett múlt

Scohbert Norbi Réka előtt alig 24 éves korában elvett egy csinos hölgyet, akivel nem tartott sokáig a kapcsolata, Norbi akkoriban rendőrként dolgozott. Erről először a Pimasz úr Ottalszik című TV-műsorban mesélt Papp Gergőnek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tartott sokáig

„24 éves koromban beleszaladtam egy gyors házasságba. Ez otthon nem tabu téma, Réka is tudja, semmi gond ezzel nincs. Olyan rég volt, hogy tán igaz sem volt. Maga a házasság csak három hónapig tartott. Nagyon szerettem a hölgyet, aranyos is volt, de elhidegültünk egymástól elég gyorsan” – mesélte akkor.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tabu

Most Hajdú Péter műsorában újra előkerült a téma, ami egyébként egyáltalán nem tabu Norbiéknál. „Az első feleségedről miért nem beszélsz soha? Merthogy az nem a Réka volt” – kérdezte Hajdú Péter. Majd Norbi ezt mondta: „Privát szférája van, civil teljesen, normális élete van. Egyébként aerobikozik, tánctanár, tök ügyes. Szép nő, de nem passzoltunk össze. Ez az igazság.” Arra a kérdésre, hogy meddig voltak együtt, Norbi ezt mondta: „Két évig jártunk, és három hónapot voltunk házasok. 1 hónap után elköltöztem otthonról” – írja a 24.hu.

Norbi megerősítette a hírt

Ahogy írtunk róla, a fitneszguru egykor Norbi Update néven futó cége ellen újabb végrehajtási eljárást kezdeményeztek. Nem ez az első ilyen kérelem a vállalkozás kapcsán. Nagy különbség, hogy most nem egy vállalati partnerről, hanem a NAV-ról van szó. “Augusztus 30-tól van a Free Group Zrt. ellen NAV-végrehajtás” – ismerte el a tényt Schobert Norbert. Többet azonban nem kívánt mondani az ügy kapcsán. Nem derült ki tehát az, hogy ez mit is jelent a cég számára.

Biztosan voltak az ügynek előzményei

NAV-végrehajtás nem történik előzmény nélkül. Minden bizonnyal Norbiék kaptak fizetési felszólítást. Hogy így volt-e, arról Norbi nem árult el részleteket.

Ezt mondja a szakértő

A dolgot érdemes komolyan venni Schobert Norbinak. “… ez már egy olyan adóeljárás miatt is történhetett, aminek a tétje nem csupán az, hogy a cég eleget tesz-e önként vagy végrehajtással a NAV-val szembeni fizetési kötelezettségének” – mondta el Tóth Levente, a Bank360 vezető elemzője a Blikk számára az ügy kapcsán. A szakember úgy véli, hogy a történetnek további adó- és cégjogi következménye is lehet.

Nem akarják már működtetni a vállalatot?

A szakértő megemlítette, hogy az elmúlt időszakban több végrehajtási eljárás is indult a társasággal szemben. Arra is volt példa, hogy felszámolást kértek ellene. A vállalkozás a tavalyi évre vonatkozólag nem rendelkezik elfogadott pénzügyi beszámolóval, pedig azt májusban már le kellett volna adni. Ezekből Tóth Levente arra következtet, hogy a vállalatot nem szeretnék hosszú távon működtetni.

Nem fizette be határidőre a 40 milliós büntetést a fitneszguru

Harmincnapos határidő lejártával, részletfizetési lehetőség mellett sem kezdte el törleszteni Norbi cége a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által kiszabott 40 milliós bírságot. Ezt a büntetést azért szabták ki a Norbi Update termékeket forgalmazó cégre, mert megtévesztették a vásálókat. A GVH problémát talált annak kapcsán, amit állítottak a termékek összetételéről, a termékek hatásairól valamint a diéták eredményességéről.

Norbi bejelentette: visszavonul

„Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni” – mondta a fitneszguru nemrég a Blikk számára. Azt állítja, hogy rendszere a visszajelzések valamint a klinikai vizsgálatok szerint százezrek életét mentette meg, most mégis hazugsággal vádolják. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Schobert Norbert – Forrás: TV2