Csaknem egyórás késéssel tudott felszállni a Wizz Air szerda reggel fél 7-kor induló barcelonai járata, mert lopás történt a fedélzeten, mondta Hardy Mihály, a reptér sajtósa.

Keress gyorsan sok pénzt, gyere hozzánk hirdetésszervezőnek! Rendkívül magas jutalékot kapsz, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

„A gépre rendőrök érkeztek, majd leszállítottak két utast. A mögöttük ülő fiatal férfi azt állította, hogy eltűnt a tárcája, ami később előkerült, de a pénz nélkül, benne 200.000 forinttal.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A gyanúsított játszotta az ártatlant, elfelejtette hova tette a kabátját, és nem működött közre a hatóságokkal. Még mindig nem indultunk el, azóta már lezajlott egy belső csomagellenőrzés is – írta az Indexnek az egyik olvasója.

Hardy Mihály szerint a rendőrök később megtalálták a pénzt, és a járat is elindulhatott.

Kapcsolódó cikkek:

A Wizz Air az üggyel kapcsolatban közölte, hogy „február 26-án, a Wizz Air Budapestről Barcelonába közlekedő, W6 2375 számú járatán egy utas jelentette, hogy a termináltól a repülőhöz tartó buszon eltűnt a pénztárcája.

A légitársaság szabályzatának megfelelően kihívták a rendőrséget, amely kivonult a repülőgéphez, azonosította a tolvajt, és megtalálta a pénztárcát. A feltételezett elkövetőt a hatóságok leszállították a fedélzetről, és további kihallgatás céljából őrizetbe vették.

A Wizz Air zéró toleranciával kezeli a hasonló eseteket. Utasaink és személyzetünk biztonsága továbbra is a legfontosabb számunkra. Az ügy innentől a rendőrség hatáskörébe tartozik –írták a portálnak küldött közleményükben.

Kiemelt kép: Ferihegyi repülőtéer – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu