Szerda délelőtt, mindenszentek napján újabb karambol történt a 18. kerületi Lőrinci út és Szálfa utca kereszteződésében, ahol átlagban nagyjából heti két baleset történik, a kihelyezett Állj! Elsőbbségadás kötelező táblák és a tükör ellenére. Ezúttal egy Ford Focus és egy Toyota Corolla ütközött egymásnak. Beszámolónk végén láthatják helyszíni felvételeinket.

Csak a „szokásos”

Szerda délelőtt, mindenszentek napján újabb karambol történt a 18. kerületi Lőrinci út és Szálfa utca kereszteződésében, ahol átlagban nagyjából heti két baleset történik, a kihelyezett Állj! Elsőbbségadás kötelező táblák és a tükör ellenére. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Focus és Corolla ütközött

Ezúttal egy a Szálfa utcán a Nagykőrösi út felé tartó Ford Focus sofőrje nem adott elsőbbséget a Lőrinci úton neki balról érkező Toyota Corollanak. Az ütközést követően a Toyota megpördült, majd mindkettő gépkocsi a Szálfa utcába sodródott.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Gerincsérülés a gyanú

Mindkét autóban ketten ültek, a négy személyből hárman nem sérültek meg, a Fordban hátul utazó nő esetében viszont a mentők gerincsérülésre gyanakodtak, így őt gerincágyra fektették, ezután szállították kórházba.

Helyszínen a tűzoltók

A fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották a helyszínre, akik áramtalanították a mozgásképtelen járműveket. Forgalomkorlátozásra nem volt szükség, hiszen a két roncs csak a Szálfa utca egyik sávját foglalta el.

A baleset helyszíne

A baleset helyszíne

Lezárták a Szentendrei utat

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról kedden, hogy lezárták a Szentendrei utat kifelé a Pók utcánál baleset miatt. Olvasónk jelzése alapján több kilométeres a torlódás a Szentendrei úton, az Auchan után zárták le az utat. „Óriási a káosz, az Árpád hídnál van a sor vége. Konkrétan áll mindenki az Árpád hídról kifele három sávon. Annyit látunk, hogy a vasúti híd alatt áll egy kamion” – tette hozzá. 

Gázolaj az úton

Információink szerint 200 liter gázolaj folyt el a kamionból a vasúti felüljáró alatt. Egy helyi csoportba kommentelő szerint „Aquincum irányába nem engednek senkit, a Graphisoft park felé terelnek mindenkit. Iszonyatos a dugó! Mindenki vigyázzon magára!”. A zárás 21 óráig tartott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: 24h – Autószerviz – Autómentés