Pénteken nem sokkal dél után újabb karambol történt a 18. kerületi Cziffra György utca és a Dalmady Győző utca kereszteződésében, ahol az Üllői út felújítása miatt rendszeresek a balesetek.

Behajtott

Egy Skoda Octavia érkezett az Üllői út felől a Dalmady utcán, majd az idősebb sofőr figyelmetlen volt és az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla ellenére behajtott a kereszteződésbe. A Cziffra utcán a Gilice tér felől érkező Ford S-Maxot vezető férfi már nem tudott megállni autójával, így nagy erővel a Skoda jobb ajtajába rohant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: 24h – Autószerviz – Autómentés

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lesodródtak

A két autó a kereszteződés mellett található füves területre sodródott, eközben a Ford a szemközti Szabadka utcán áthaladásra váró Nissan elejének koccant.

Helyszíni felvétel:

Fotó: 24h – Autószerviz – Autómentés

Súlyos sérült is van

A Skoda jobb első ülésen utazó másik idős férfi (a sofőr apósa) súlyosan megsérült, nem tudott kiszállni saját erejéből, ezért a fővárosi hivatásos tűzoltók levágták a jobb első ajtót, majd kiemelték az utast és átadták a mentőknek, akik hordágyra fektették és kórházba szállították. A sofőr, illetve a Fordot vezető apa és utas fia nem sérültek meg.

Baleset délelőtt

Amint azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta súlyos baleset történt pénteken délelőtt a főváros 8. kerületében, a Kerepesi úton. Egy autó az Aréna Pláza előtti szakaszon a nedves úttesten megcsúszott, majd kifarolt és egy kandelábernek csapódott. Nagy szerencse, hogy a kerékpárúton nem érkezett biciklis a baleset idején. Beszámolónk végén helyszíni felvételünket is láthatják.

Megcsúszott, majd kifarolt

Ahogyan arról beszámoltunk pénteken, a délelőtti órákban egy férfi egy Volkswagen Golf IV-essel haladt kifelé a 8. kerületi Kerepesi úton, a Hungária körút felé. Az Aréna Pláza előtti szakaszon az autó a nedves úttesten megcsúszott, majd kifarolt. 

Kandelábernek csapódott

A sofőr elvesztette uralmát gépjárműve felett, felugratott a járdaszegélyre, jobb hátuljával kidöntötte a terelőkorlátokat, illetve egy kisebb fát, majd keresztbe csúszott és a jobb oldalával egy fém kandelábernek csapódott.

Szerencséje volt  

Nagy szerencse, hogy a kerékpárúton nem érkezett biciklis, illetve, hogy a Golfban csak a sofőr ült, a jobb első ülésen utazó személy egészen biztosan beszorult volna a kiflire hajlott Volkswagenbe.

Kórházba szállították

A sofőr így is megsérült, de csak könnyebben, saját erejéből el tudta hagyni a roncsot, majd a mentők kórházba szállították őt. A fővárosi hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű áramtalanítását, majd a helyszínelést követően leemelték az autót az oszlopról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: 24h – Autószerviz – Autómentés