Az elmúlt napok másról sem szóltak, minthogy G.w.M az internet népe előtt alázta gyermekei édesanyját, Melanie azonban eddig még állta a sarat.

Felhánytorgatják a múltat

G.w.M kicsivel több, mint egy éve hagyta el gyermekei édesanyját, mondván, hogy megromlott a kapcsolatuk, ám a mai napig felhánytorgatja a múltat. Legutóbb az esküvője napján szúrt oda Melanie-nak, akiről hajmeresztő dolgokat állított, majd nem sokkal később ismét kiteregette a családi szennyest. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Minden évben többször elköltözött

Sokakat meglepett, amikor G.w.M az exét kezdte alázni az Instagram-oldalán. Az általa írt kommentben azt állította, hogy minden évben legalább háromszor-négyszer elköltözött gyermekei édesanyjától, csupán azért húzódott idáig a kapcsolatuk, mert a gyerekek miatt nem akart viszályt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Sosem terveztek esküvőt”

Emellett arra is rámutatott, hogy Melanie-val sosem volt tervben az esküvőjük, sőt… Amikor megkérdezte az édesanyát, hogy házasodni szeretne vagy egy Mercedest, állítólag Melanie az utóbbit választotta.

„Méltatlan vádak”

„Ezeket a vádakat méltatlannak érzem, válaszra sem érdemesek” – jelentette ki az édesanya, aki aztán egy frappáns fotóval és szöveggel mégis üzent a közösségi oldalán G.w.M-nek és feleségének. Melanie a rapper által említett Mercedest kínálta eladásra némi rejtett mondanivalóval.

Csípőből válaszolt

Melanie sajátos üzenete eljutott a címzetthez is, aki csípőből válaszolt. Elsőként azt állította, hogy hazugság, miszerint volt kedvese a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett az egyetemen, hiszen ő sminkesként ismerte meg, és az édesanya most is ugyanezen a területen dolgozik a szépségiparban. 

Sárdobálás

A rapper még azzal is gyanúsítja Melanie-t, hogy minden vagyonát ráhagyta, neki pedig az öccsétől kellett kölcsönkérnie. Valószínűleg Melanie-nak is lenne még mit mondania az üggyel kapcsolatban, ám mégsem teszi. Helyette inkább a gyermekeire és karrierjére koncentrál. „A gyermekeim érdekeit tartom szem előtt, nem szeretnék belefolyni ebbe a sárdobálásba”  – szögezte le a Ripostnak az édesanya.

Összeházasodtak titokban

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt, megvolt az esküvő a 9. kerületi polgármesteri hivatal házasságkötő termében és G.w.M immár Kulcsár Edina férje. Edina gyermekei nem voltak ott, Edina családjából csak az anyukája és a mamája jelent meg. Még az is kiderült, hogy GWM mustársárga öltönyben volt. 

Instagramon jelentették be

Az előadó fotót osztott meg az esküvőről az oldalán, amihez a következő szavakat írta: „Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt, ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!”

Felvállalták szerelmüket

Kulcsár Edina és G.w.M egy évvel ezelőtt vállalták fel a nyilvánosság előtt szerelmüket. Nemrég azonban új szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis első közös gyermeküket várják, sőt, decemberben az eljegyzés is megtörtént.

Okos nagytesók lesznek

„Medox és Nina is nagyon várják, sokszor jönnek, megsimogatják a hasam. Sokat beszélünk velük arról, hogy ők lesznek majd az okos nagytesók, jó példát kell majd mutatniuk a húguknak” – nyilatkozta korábban a Borsnak Edina, aki nagyon határozott elképzelés szerint neveli a gyermekeit, és biztos benne, hogy boldog mozaikcsalád lesznek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagy Melanie a Reggeliben – forrás: rtl.hu