Súlyos sérüléseket szenvedett egy robogóval közlekedő férfi csütörtökön, a déli órákban Pesterzsébeten. A motoros az egyik kereszteződésben nem tartotta be a jobbkéz-szabályt és a jobbról érkező Ford Transit furgon elé hajtott. Az ütközés elkerülhetetlen volt. A szerencsétlenül járt férfit hőtartó védőfóliába kellett helyezni. Tudósításunk végén mutatjuk a helyszíni képeket.

Kihajtott a furgon elé

Csütörtökön dél körül egy robogóst ért súlyos baleset Pesterzsébeten. A férfi egy Honda Giornoval haladt a Nyáry Pál utcán a Nagysándor József utca felől a Határ út irányába, amikor a Munkácsy Mihály utcához érve nem tartotta be a jobbkéz-szabályt és a jobbról érkező Ford Transit furgon elé hajtott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Aszfaltra csapódott a robogós

 A Ford vezetője már nem tudott lefékezni, így a furgon felborította a robogót, amelynek vezetője nagy erővel az aszfaltra csapódott.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyos sérülések  

A környékbeli lakók, illetve a szemtanúk odasiettek, majd stabil oldalfekvésbe helyezték a férfit és nem engedték mozogni, de nem is igazán tudott volna, mivel a csípője, illetve a medencéje súlyosan sérült. Olyan fájdalmai voltak, hogy végig jajgatott, amíg a mentők ellátták.

Védőfóliába helyezték

A mentők levágták róla a ruhát, majd hőtartó védőfóliába helyezték, utána tudták hordágyra fektetni és kórházba szállítani. A Ford vezetője nem sérült meg az ütközés során. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK