Kiesett a kocsiból, majd több méter repült előre egy fiatal férfi. Attila a kórházban halt bele súlyos sérüléseibe. Most százak gyászolják a fiatalembert, és nem értik, hogy történhetett meg a tragédia.

Felborult az autó

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy az elsődleges információk szerint a 20 éves pénzesgyőri férfi személygépkocsijával előzni kívánt Zirc és Zirc-Aklipuszta között. Mivel szemből érkezett egy másik jármű, autóját félrekormányozta, letért az útról és felborult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem volt bekötve

A sofőr, úgy tudjuk, nem használta a biztonsági övet és kirepült a kocsiból. Az autótól hét méterre a földre zuhant. A sofőr súlyos koponya és medence sérülést szenvedett – írta a Deltahírek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A kórházban meghalt

A mentősök több egységgel és a helikopterrel siettek a helyszínre. A fiatalt már ott újraélesztették, és a mentőhelikopter életveszélyes állapotban szállította kórházba. A fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal később vesztette. 

Összeomlottak a helyiek

 A fiatal férfi ismerősei és a helybeliek összeomlottak a halálhír után, mint mondták, Attilát mindenki kedvelte. „Nagyon jó ember volt, imádta a barátait és a családját. Szerintem nem volt olyan ember a településen, aki ne ismerte volna Attit” – mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse. 

Mindig nagyon vigyázott a kocsira

„Nem tudom, hogy mi történhetett, de az biztos, hogy Atti nagyon vigyázott arra a kocsira, szerette és jól is vezetett. Nem akarok találgatni, hogyan történt a baleset, csak annyit tudok mondani, hogy a családjának és a szeretteinek nagyon sok erőt kívánok ahhoz, hogy átvészeljék az elkövetkezendő időszakot. Borzalmas veszteség Atti halála” – tette hozzá.  

Borzalmasan összeroncsolódott

A helyszínen autózók egyike elmondta, hogy a baleset helyszínén látták a kocsit, ami borzalmasan összeroncsolódott. „Bár a kocsi nem a tetején állt, de az eleje, a hátulja, de még a teteje is össze volt zúzódva. Nagyon csúnyán állt a fák tövében, már messziről látszott, hogy a feje tetején állhatott, és vagy úgy emelték vissza, vagy megpördült” – nyilatkozta egy szemtanú.

Így történt az ütközés

Korábban írtunk arról, hogy egy Celldömölk irányába tartó ukrán rendszámú Renault két gépkocsi, egy furgon és egy autóbusz előzésébe kezdett a 834-es főúton, Nagysimonyi után, az intaházai elágazó közelében.

Megijedt a sofőr

A gépkocsi már az autóbusz mellett haladt, amikor egy szemből érkező jármű miatt a sofőr megijedt és jobbra húzta a kormányt. A Credo autóbusz bal eleje ütközött a Renault oldalával, amitől az utóbbi a menetirány szerinti jobb oldalon letért az úttestről és repceföldre repült.

Könnyen sérült

A baleset okozója használta a biztonsági övét és az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett. A mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A buszon utazók közül senki sem sérült meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: DELTA HÍREK