A 41 éves Berki Krisztián 9. kerületi lakásához péntek reggel hívtak mentőautót, és a környéken délelőtt számos rendőrautó is helyszínelt, aztán a társasház előtt megjelent egy temetkezési autó is. A nyomozás miatt a lépcsőházat lezárták és csak azokat engedték be, akik ott laknak. A helyszínen kábítószergyanús anyagokat is találtak, emiatt büntetőeljárás indul.

Nemrég találkoztak

Néhány nappal halála előtt találkozott utoljára fiával Berki Krisztián édesanyja. Közösen vitték babaúszásra a legkisebb unokáját, a fél éves Emmát. Az asszony nem tudja feldolgozni, hogy Krisztián nincs többé.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A családjával akarta meglátogatni

„El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor” – mondta elcsukló hangon a Blikknek Júlia.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Várják a boncolást

„Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott” – zokogta a gyászoló édesanya.

Külön élt a feleségétől

Krisztián házassága az elmúlt hónapokban megromlott, így az év elején felesége megkérte, hogy költözzön el közös otthonukból, amíg dolgoznak kapcsolatukon.

Lánya talált rá

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, péntek reggel jött a hír, miszerint Berki Krisztián meghalt. Csütörtök este idősebb lánya, Natasa Zselyke, édesapjánál aludt. Péntek reggel felébredt, mert szomjas volt. Ő találta meg édesapját az erkélyen.

Betakarta apját

A 8 és fél éves kislány azt hitte, hogy Krisztián csak alszik, ezért betakarta. Ezután hívta fel Mazsit, aki nem vette fel a telefont. Majd apja híváslistájából tárcsázott egy másik számot, itt  kért segítséget. A mentősöknek is Natasa nyitott ajtót.  

Kábítószer a lakásban

A rendőrség a tragédia után közölte, hogy kábítószerre utaló anyagot találtak Krisztián lakásán. Berki pedig olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyaszthatott, amiről tudnia kellett, hogy végzetes adag.

Lebukhat a díler

Ha a napokban bebizonyosodik, hogy az eddig „kábítószergyanúsként” emlegetett anyag, amit Berki Krisztián halálának helyszínén találtak, valóban drog, minden bizonnyal hajtóvadászatot indít a rendőrség, hogy kiderüljön, Berki kitől és mikor szerezte be.

Több celeb is lebukhat

Ha pedig felgöngyölítik a szálakat, könnyen lehet, hogy több hazai híresség is bajba kerül. Nagy az esélye annak, hogy Berki olyasvalakitől vásárolta, vagy kapta az illegális szert, aki kapcsolatban van más, olyan ismert emberrel, aki alkalmanként, vagy rendszeresen drogozik.

Lefoglalták a kommunikációs eszközöket

A pénteki helyszínelés során a rendőrség minden kommunikációs és adattároló eszközt lefoglalt, amelyek átvizsgálása még tart. A nyomozók azt vizsgálják, hogy az utóbbi időben  Berki Krisztián kikkel beszélt vagy váltott üzenetet telefonon vagy egyéb platformon. Minden bizonnyal az is kiderül majd, hogy halála előtt kikkel találkozott és merre járt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: TV2