Villamos elé kanyarodott egy férfi Újbudán, kórházba szállították. Az utasok és a villamosvezető nem sérült meg.

Így történt a baleset

Pénteken késő este Újbudán, a Karinthy Frigyes úton a Móricz Zsigmond körtér irányába haladt egy férfi Suzuki Vitarával. A Budafoki utat elhagyva megelőzte a mellette haladó 6-os villamost, majd a Vak Bottyán utcánál gondolt egyet és vissza akart fordulni, ezért balra kanyarodott, éppen a megelőzött és odaérkező Combino elé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oldalba találta a villamost

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megsérült a sofőr feje

A villamos visszalökte a Vitarát a Karinthy útra, szerencsére más járművel eközben nem ütközött. A sofőr nem vesztette el az eszméletét, ki tudott szállni a roncsból, de fejsérülést szenvedett, őt a mentők az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

Vizsgálják a Combinót

Nem járt a villamos

A villamos fedélzetén tartózkodó utasok, illetve a szerelvényt vezető férfi nem sérültek meg, le tudtak szállni gond nélkül. A fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak a helyszínre, majd áramtalanították a Skodát. A 6-os villamos a Petőfi híd, budai hídfő és a Móricz Zsigmond körtér M között bő egy órán keresztül nem közlekedett.

Nem lett nagy baja a vadiúj terepjárónak

Helyszíni fotó

Autó és villamos

Ahogy írtunk róla, két hete több, szerencsés kimenetelű baleset történt Budapesten és környékén, amelyek súlyosabb következményekkel is járhattak volna. Kőbányán, a Bihari utca és Szállás utca kereszteződésében nem először találkozott autó és villamos.

Figyelmetlen autós

Ezúttal egy Renault Megane vezetője volt figyelmetlen, amikor a Bihari utcán keresztül akart hajtani a Száva utca felé. A Mázsa tér felől érkező 3-as villamos vezetője már nem tudta lefékezni a szerelvényt, amely a Renault bal elejének ütközött. 

Leszáltak az utasok

Szerencsére a villamos fedélzetén tartózkodó összes utas le tudott szállni sérülés nélkül, illetve a Renault férfi sofőrje és a villamos vezetője sem sérült meg az ütközésben. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Megane-t, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A 3-as villamos helyett bő egy órán keresztül Kőbánya alsó vasútállomás és az Ecseri út M között pótlóbusz járt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.