Szerda délelőtt újból baleset történt az elhíresült szigetszentmiklósi aluljárónál, a Csépi úton.

A HÉV aluljárója felé haladt

Egy fiatal férfi haladt egy dobozos Iveco kisteherautóval Szigetszentmiklós Bucka városrésze felé. A Csépi úti körforgalomhoz továbbhaladt a lejtőn lefelé, a H6-os HÉV aluljárója felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem vette észre, hogy baj lehet

Azonban, mint már annyian előtte, nem vette észre, hogy az aluljáró magassága, illetve mélysége miatt 2,5 méteres korlátozás van érvényben, amelyet jelzőtábla, illetve az aluljáró előtt közvetlenül egy fém magasságkorlátozó berendezés is jelöl.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

30 centivel magasabb volt

Ezt most már vélhetően örökre megjegyezte a fiatalember, mivel az Iveco legalább 30 centivel magasabb volt a megengedettnél…

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Szétnyílt a felépítmény

A vezetőfülke még átfért az acél kapu alatt, azonban a felépítmény nekiütközött és a jobb felső sarka szét is nyílt – szerencsére legalább nem szakadt le, mint tavaly a budafoki Vágóhíd utcában, a vasúti aluljáróban, mert az súlyos balesetet is okozhatott volna.

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Egy másik kisteherautó segített

A baleset során személyi sérülés nem történt, a pórul járt kisteherautót végül egy másik kisteherautó húzta ki szorult helyzetéből. Az aluljáró olyan híressé vált az elmúlt években, hogy már saját Facebook profillal is rendelkezik, ez a Miklósi hídszállító. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Baleset-info.hu