Marsi Anikó és Palik László kisebbik fia szerint nem voltak igazán jelei annak, hogy a szüleik kapcsolata megromlott. Palik Vince édesanyjával közösen nyilatkozott, azt mondta, nagyon kedveli Anikó új párját, jól kijönnek egymással.

Különköltözött a sztárpár

Tavaly júniusban jelentette be Marsi Anikó és Palik László, hogy 16 év házasság után különköltöztek. Akkor házasságuk felbontását azzal indokolták, hogy Palik László fél évekre elutazott Dominikára forgatni, Marsi Anikó pedig Budapesten maradt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Marsi Anikó újra szerelmes

Pár hónap múlva bombaként robbant a hír, hogy Marsi Anikó újra szerelmes. A Tények műsorvezetője Szulák Andrea gyermekének édesapjával jött össze. Anikó és Gábor azóta már együtt élnek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Állítólag Palik László is szerelmes  

Állítólag Palik László is új párra lelt. Sajtóhírek szerint egy csinos, fiatal ügyvédnő a barátnője, de ők nyilvánosan még nem vállalták fel a kapcsolatukat.

Két fiúk született

A volt sztárpárnak két fia született. Bár a nagyobbik fiuk, Vilmos évek óta kerüli a fényképezőgépet és a kamerát, a műsorvezetőnő kisebbik fiával, Vincével közös interjút adott a Hot! Magazinnak. Vince pedig arról is mesélt, hogy hogyan élte meg a szülei válását.

Nem voltak jelei a szakításnak

„Nem voltam teljesen meglepve, de igazán jelei sem voltak. Most is hol apával, hol anyával élünk. Az elmúlt időszakban ez már sokszor előfordult, hiszen többször is két országban éltek. Még talán több programunk is van így a hétvégén, mint amikor az egész család együtt volt” – mondta a magazinnak Vince.

Palik László szigorúbb

A 13 éves kisfiú szerint édesapja szigorúbb velük, mint Marsi Anikó. „Viszont soha nem kényszerített minket semmire: inkább megpróbált meggyőzni a bátyámmal együtt. De ahhoz is tud igazodni, hogy mi mit szeretnénk”.

Jól kijön Gáborral

Vince az interjúban arról is beszélt, hogy jól kijön Anikó új párjával, Gáborral: „Bírom, mert segítőkész, vicces, kedves, szóval jó fej”.

Büszke a fiaira

Marsi Anikó pedig mindkét fiára büszke, bár elmondása szerint a két fiú olyan, mint a tűz és víz. Vince ugyanis örökmozgó, egy igazi ördögfióka, Vilmos pedig kiskora óta mindent tudományosan közelít meg, igazán jó tanuló.

Marsi Anikó így élte meg a szakaítást

Marsi Anikó decemberben beszélt először nyilvánosan válásáról. Akkor ezt mondta: „Szóval nem úgy nézett ki a dolog, hogy márciusban még minden rendben volt a házasságomban, áprilisban meg már kinyílt a szívem egy új kapcsolatra… Ezek hosszú, fájdalmas, olykor érzelgős folyamatok hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel”.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Marsi Anikó és Palik László válásáról szóló cikkeinket ide kattintva tudod elérni

Kiemelt kép: Marsi Anikó és Palik László