Rosszfiúk 2. címmel Németh Kristóf és Orosz Gyuri stand up comedy estje lesz Gödöllőn, Bogi és Csilla Sisters Voice Music koncert a BBBKultpontban a Bartókon. Az Erzsébetvárosban zenés múltba néző program, a Bajor Gizi Színészmúzeumban vezetett séta vár. A Ferenc téren Népek tavasza címmel borkóstoló, az Étterem hét számtalan helyszínen kínál kellemes estét az ínyenceknek. A legkisebbeknek szól a Mesélő muzsika a gödöllői Művészetek házában.

ROSSZFIÚK 2. Gödöllőn

Németh Kristóf és Orosz Gyuri közös estje Gödöllőn, a Művészetek házában 19 órától.

STAND UP EXTRA

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Gondoltad volna, hogy ennyire vicces?

Orosz Gyuri és Németh Kristóf közös stand up comedy estje egy különleges színfoltja a hazai humorpalettának. Egy igazán speciális stand up show, aminek első részét már bemutatta a Showder Klub, hatalmas sikerrel. Németh Kristófot szinte az egész ország ismeri színészként, de azt senki nem gondolta, hogy ennyire vicces.

BOGI és CSILLA – SISTERS VOICE MUSIC a BBBKultPontban

Bogi és Csilla Sisters Voice alap banda tagok, duójukban a szaxofonon és az akusztikus gitáron kombóban instrumentális jam dallamok lesznek hallhatók.
A SISTERS VOICE MUSIC egy női zenész közösségépítő műhely. A STAGE-en csak női előadók és énekesek lépnek fel open mic & open jam keretében, de specialitásukat az is adja, hogy aznapi banda egy „alap dalt” is feldolgoz. A COMMUNITY eseményeken human orchestra & harmonium nevű zenei játékokat játszanak. Eseményeik kutya-, gyermek-, anya- és vegán barátok.

Megint egy jó program a Bartókon!

Volt egy év! – 1972! az Erzsébetvárosi Zsidó Történeti Tár szervezésében

Mennyi rizikója volt egy orosz-magyar futballmeccsnek, a két ország „barátságát” tekintve? Valóban minden tucat kelet-német turistára jutott egy NDK-kém a Balaton partján? A Táncdalfesztivál megrendezése pártutasításra történt? A csokis mesesajt, vagy a Túró Rudi volt népszerűbb találmány? Elképzelhető aranyásás a Dunában? Márciusban az 1972-es év legfelkavaróbb és legfelemelőbb pillanatai, ahogyan még sosem hallotta!

Zenés múltba néző

Színészmúzeum, levéltár, zsinagóga a Kertvárosi Időutazóval

Egyedi tárlatvezetés a Kertvárosi Időutazóval a BAJOR GIZI SZÍNÉSZMÚZEUMBAn, a pincétől a manzárdig.

NÉPEK TAVASZA – BORKÓSTOLÓ KATONA CSABÁVAL

A március idusát követő borkóstolót a Fill The Winebox közösségi borpiac és borbárral közösen álmodta meg az Instantnights, borforradalmi terveket szövögetve. Az 1848-49-es európai liberális forradalmak mentén egy olyan polgári estére készülnek, amelyen Katona Csaba történész vezetésével végigkóstolhatjuk a kontinenst.

Ferenc József hurkájával

Dőljünk hátra, és élvezzük az MTA standup doktorának ’48-as sztorijait, miközben Horvátországtól Franciaországig, a magyar lankáktól az elzászi dűlőkig nyílnak – no nem a kerti virágok – hanem a palackok. Izgalmas tételekre, és (bordalok helyett) hamisítatlan közép-európai bortörténetekre számíthatunk ezen az estén, ahol a 8 tétel mellé Ferenc József hurkájával kínálják borkorcsolyát a Ferenc téren.

Dining City Étterem hét

Március 17 és 27 között háromfogásos menük egységes áron top éttermekben. A Budapest és környéke étteremkínálatát ITT találják. Asztalfoglalás szükséges!

Már csak néhány napig!

Mesélő muzsika Gödöllőn

Délelőtt 10 órakor részletek hangzanak el a legkisebbeknek Bartók: Gyermekeknek és Bizet: Gyermekjátékok című műveiből a Művészetek házában. Vezényel: Rácz Márton

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ gyuri.orosz.1977