Gödöllőn a Fórom Talkshow, a Thália Színházban az Illatszertár parádés szereposztással kínálnak remek szórakozást. Az ajándékozás történetét mutatja be a Nemzeti Galéria tárlata, vezetéssel. A Márai Sándor Művelődési Házban karácsonyi örömzene vár a Grunting Pigs duóval, az Erkel színházban a Diótörőt táncolja a Nemzeti Balett társulata. Budakeszin a Városkarácsony mézes-mesés délutánja ringat ünnepváró hangulatba.

Fórum Talkshow Gödöllőn

Pénteken 19 órakor Gödöllőn a Művészetek Házában a Fórum Színház bemutatja Németh Kristóf, Rékasi Károly és Pikali Gerda színművészek közreműködésével a FÓRUM TALKSHOW-t.

Németh Kristóf, Rékasi Károly, Pikali Gerda

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Illatszertár a Tháliában

László Miklós: Illatszertár című vígjátéka kínál jó szóralozást péntek estére. A belvárosi butikban mindent lehet kapni. Parfüm, púder, fogkefe, vagy tornacipő – csak egyet pislog a vevő, és tele a kosara piperékkel, ráadásul, ha nem figyel, a lelkiismeretes kollégák még a tíz százalék kedvezményt is kifizettetik vele.

Szinetár Dóra és Szervét Tibor

Lendületes komédia

Egy kihűlt házasság, megcsalás, pletykák és sértődések, két idegen titokzatos szerelmi levelezése, akik egy véletlen folytán nagyon is közel kerülnek egymáshoz – minden van, ami egy sodró lendületű komédiához kell.

Tömjénfüst és aranyrög – az ajándékozás története a Magyar Nemzeti Galériában 

Karácsonyig hétről hétre újabb ünnepi témájú tárlatvezetést ajánlunk a Magyar Nemzeti Galériában.  Honnan ered az ajándékozás szokása? Mit jelentett régen és mit jelent ma ajándékot adni, kapni? Mi minden lehet ajándék, és miért fonódott össze olyan szorosan ez a szokás az ünnepeinkkel? Karácsonyra hangolódva az ajándék fogalmát járhatjuk körbe a gyűjtemény segítségével.

Karácsonyra hangolódva

Karácsonyi Örömzenélés a Márai Sándor Művelődési Házban

Szeretettel várjuk a jelentkezőket erre a különleges alkalomra a Grunting Pigs duóval. Ezúttal a saját hangszereddel (lehet fúvós, vonós, pengetős…), hogy kipróbálhasd magad ebben a zenei stílusban, és bekapcsolódj Pribojszki Mátyás – szájharmonika és Szász Ferenc – gitár formációjába.Várjuk a muzsikus kedvű gyerekeket is, számukra a belépés ingyenes – invitálnak a szervezők a Márai Sándor Művelődési Házba.

Saját hangszerrel kipróbálhatjuk

Diótörő az Erkel Színházban

Mesebalett három felvonásban. A klasszikus zenei anyagra egy igazi Diótörő-specialista, a nemzetközi hírnévnek örvendő Wayne Eagling és Solymosi Tamás koreografált új mesebalettet. A Magyar Nemzeti Balett életében fontos állomás, hogy ilyen világszerte elismert művész készített a társulat tagjaira szabott, belőlük ihletet merítő koreográfiát.

Mesebalett három felvonásban

Városkarácsony Budakeszin

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ muzagodollo