Az Érd Arénában a Neoton Família fergeteges koncertje, majd retri disco várja a közönséget. A FÉM Színházban a Király meztelen, Vácott Az apró kérés, Vecsésen a Sörgyári capriccio kerül színre. A Grecsó fivérek a Várkert bazárban ígérnek kellemes szórakozást, Szikra László stand up comedy estje Hinta-pálinka címmel Kőbányán rázza meg a nevetőizmokat.

Neoton Koncertshow az Érd Arénban 

Évzáró Retro Buli az Érd Arénában Neoton Famíliával és vendégeivel. Kapunyitás: 19 órakor. Vendégek: HEATLIE zenekar, Crazy Little Queen Tribute. 21 órától a Neoton Família játszik, majd Retro Disco – THOMX.

Koncert után retro disco

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

A király meztelen a FÉM Színházban

Amikor egy ötvenes, értelmiségi baráti társaság estétől hajnalig iszik, az őszinteség szárnyal, mint a legüdébb pálinka lehelete. Hogy éppen most van az a pillanat, amikor kiderül minden az istenített mesterről, az még tűzforróbbá teszi a hangulatot. Az egykori fiatalok, akik szeretett tanáruk lábai előtt térdeltek, ma végre felállnak, és egyenes derékkal folytatják eddig földbe döngölt életüket. Vagy nem. Erről szól ez a szomorú komédia. Lehet sírni és nevetni!

Többet magunkról

A Grecsó fivérek estje a Várkert Bazárban

A Várkert Bazár egyedülálló, saját irodalmi táncprodukcióval jelentkezik, a Grecsó fivérek előadásában,”Többet magunkról” címmel. Az est különös átmenet az irodalmi pódiumest és a színházi, zenés, táncos előadás között.

Cinkos humorral

Egy apró kérés Vácott

Házastársi ping-pong kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Hinta-pálinka- Szikra László új stand up comedy estje

A pelenkától a cefrés hordóig

Mikor keletkezett a világegyetem? Tényleg laborból szabadult el a koronavírus? Mi lehet az emberiség jövője a Földön? Ki nyeri a választásokat? Ezek azok a kérdések, amelyekre Szikra László új önálló estjén biztos nem kapunk választ. Viszont 90 perc kacagás és felhőtlen szórakozás garantált azoknak, akik ellátogatnak a Showder Klub humoristájának legújabb stand up comedy estjére. 

Sörgyári capriccio Vecsésen

A Bálint Ágnes Kulturális Központban a Veres 1 színház előadásában: Sörgyári capriccio. Bohumil Hrabal klasszikusa egy vadonatúj adaptációban: mulatságos élethelyzetek, romantikus kalandok, emberi sorsok az aranyló sör szétpukkanó hab-buborékjaiban. Főszerepben: Kerekes József és Földes Eszter.

Hrabal klasszikusa

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Retro-Show