Az elektromos cigarettázás egyik legnagyobb előnye, hogy számtalan módon bele lehet kezdeni. Többféle kiegészítő, eszköz és módszer közül lehet válogatni. Az egyik nagy kérdés például az, hogy a nikotinsó vagy a szabad bázisú nikotin lehet a megfelelő választás. Mint oly sok esetben, itt is az egyéni preferencia lesz a döntő.

Mindenki megtalálhatja a megfelelő módszert

Ha megnézzük a Liquid-Aroma.hu nikotinsó kínálatát, akkor láthatjuk, hogy hatalmas felhozatalból lehet válogatni. Ez már csak azért is előnyös, mert így minden stílushoz, igényhez lesz egy termék, ami tökéletesen passzol. Az elektromos cigarettázás sokkal jobb választás, mint a hagyományos dohányzás. A segítségével számtalan káros anyagot ki lehet zárni, a szervezetünket is kevésbé fogjuk terhelni például a gőzzel. Kátrány és más szennyező anyagoktól teljesen mentes ez a változat.

Azonban ez még nem jelenti azt, hogy sokkal egyszerűbb feladattal állunk szemben. Ha valaki ragaszkodik továbbra is a nikotinhoz, számtalan megoldás közül lehet válogatni. Az egyik legkiemelkedőbb ezek közül a már említett nikotinsó. Ez tulajdonképpen azokat az e-liquideket jelenti, amelyek a dohánylevelekben természetes módon jelen lévő sók segítségével készült. Az előnye, hogy a torokhatás sokkal lágyabb lesz a többi kialakításhoz képest. Hibrid e-liquidekkel is találkozhatunk, amelyekben nikotinsó és szabad bázisú nikotin is van.

Az e-folyadékokban feldolgozott és a kereskedelemben kapható nikotint szokás szabad bázisúnak nevezni. Kémiai hőkezeléssel dolgozzák fel a dohánylevélben lévő, megkötött formában található nikotint. Ezt úgy teszik meg, hogy a protonokat eltávolítják a folyamat során. Ez azért is szükséges, hogy ne váljanak rosszul felszívódott ionokká. 

Figyeljünk a nikotin erősségére

Mint látható, a nikotinsó és a szabad bázisú nikotin között nehéz eldönteni, hogy mégis melyik a jobb választás. Minden az egyéni igényektől függ. A nikotinerősség azonban egy fontos tényező. Ha éppen le akarjuk tenni a hagyományos dohánytermékeket, le akarunk szokni, akkor figyelni kell az egyes készítmények erősségére.

Ha eddig napi 15-20 (vagy több) szál cigarettát szívtunk, akkor a 6-18 mg/ml erősségű termékek között kell válogatni. Ha ennél kevesebbet fogyasztottunk, vagy light cigarettát használtunk, akkor a 0-6 mg/ml nikotintartalmú nikotinsó lesz az ideális választás.

Hatalmas termékpalettával van dolgunk

Az elektromos cigarettázás egyik előnye, hogy többféle kiegészítő közül lehet válogatni. Az általános ajánlás az, hogy merjünk bátran kísérletezni. Ha a leszokás a célunk, akkor érdemes odafigyelni néhány paraméterre a válogatás során. Ilyen például a nikotinerősség, hogy tovább folytassuk utunkat a teljes leszokás felé. Az elektromos cigaretta tökéletes alternatíva a hagyományos dohánytermékek leváltására.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: liquid-aroma.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.