Nem sokon múlt, hogy lebénuljon az olimpiai bajnok birkózó. Éppen egy forgatáson dolgozott, amikor megtörtént a baj.

Súlyosan megsérült

Növényi Norbert nem csak a sportban jeleskedett. Rengeteg filmben feltűnt már, ezúttal is egy forgatáson vett részt, amikor a baleset történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez történt

Eddig nem beszélt róla, most azonban a Blikknek elárulta, mi történt négy hónappal ezelőtt. Egy sorozathoz vettek fel egy jelenetet, egy rodeós bikán kellett ülnie. Rosszul esett, méghozzá a gerincére.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szörnyű kínokat élt át

Növényi Norbert éles fájdalmat érzett. “Egyszerűen nem bírtam felállni” – mondta, akinek igyekezett mihamarabb segíteni a stáb. Kiderült, hogy orvosi beavatkozásra lesz szükség.

Megvizsgálták

Miután az orvosok alapos vizsgálatoknak vetették alá, kiderült, hogy eltört a gerince. “azon a részen pedig, ahol a lumbágó szokott jelentkezni, le is tört a csigolyából egy másfél centis darab” – mondta a lapnak Növényi Norbert. Szerencséje volt, mivel a törés kifelé történt, így nem lett nagyobb a baj.

Nem kellett megoperálni

További szerencse, hogy még műtétre sem volt szükség a gyógyulásához. Csak meg kellett várni, amíg a csontok összeforrtak. Ez egy hosszú folyamat.

Ezek is érdekelhetnek!

Még vannak fájdalmai

A balesetet követő hetekben voltak a legerősebbek a fájdalmai. Kizárólag úgy tudott létezni, hogy fájdalomcsillapítókat szedett. Még a fekvéssel is gondjai adódtak.

Több felkérést is lemondott

Ebben az állapotban nem tudott munkát vállalni. Több felkérést is le kellett mondania. A családja viszont gondoskodott róla ezekben a nehéz időkben.

Most nem forgat

Az elmúlt időszakban nem kapott olyan felkérést, amit elvállalt volna. Elfogadta, hogy idősebb már, és kevesebb a színészi feladat. Ennek ellenére elárulta, hogy nem unatkozik.

Ezzel foglalkozik mostanában

Edzéseket tart és könyvet is ír, árulta el Növényi Norbert. Úgy látja, eltűnik a világból a szeretet. A következő kötete ennek kapcsán születik, amely az Utazás a lelkem körül címet viseli. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Növényi Norbert – Forrás: Kovács Tamás / MTI