A ráckevei nyomozók befejezték annak a 28 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint önkielégítést végzett a helyi temetőben. Előállításakor boxoló állásba helyezkedve lóbálta állítólagos ólomöklét.

Temetőben

Sokkoló látvánnyal szembesült egy 43 éves, kegyeletét leróni a helyi temetőbe érkező ráckevei férfi március 5-én délben. Egy édesapja nyughelyétől mintegy 20 méterre lévő sírnál egy férfit pillantott meg, aki bal lábával a síremléken támaszkodva önkielégítést végzett.

Szólt a rendőröknek

A döbbenetből ocsúdva rápirított, és olyan gyorsan elzavarta, hogy a férfinek öltözéke megigazítására sem maradt ideje. Ezután értesítette a rendőrséget.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Jöttek a zsaruk

A járőrök 30 percen belül ráckevei otthonában megtalálták Györgyöt. Előállításakor először boxoló állásban dülöngélve közölte, hogy „én vagyok a maffia és ólomból van az öklöm”, ám ez mit sem hatotta meg az egyenruhásokat, elfogták és megbilincselték.

Maga sem értette, hogy miért

Kihallgatásán a férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettére magyarázatot azonban nem adott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A bulvárlapnak mást mondott

Hogy én örömet okoztam magamnak a Fény utcai katolikus temetőben? Ugyan már, hiszen olyan részeg voltam, hogy menni se tudtam, csak ültem a sír szélén és énekeltem. Viszkit ittam előtte, attól berúgtam, azt se tudtam, hol vagyok – mondta állítólag a Blikknek a férfi.

Szeméremsértés

A ráckevei rendőrök a férfival szemben szeméremsértés, valamint kegyeletsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Hamis vád

A hamis vád bűntette miatt az esztergomi ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki férfi munkatársával szemben valótlan tartalmú feljelentést tett.

Még erőszakot is emlegetett

A nő azt állította, hogy férfi kollégája az azt megelőző öt hónapban az esztergomi munkahelyükön rendszeresen szexuális jellegű célzásokat tett felé, továbbá egyszer megfogta a mellét és a fenekét. A valótlan feljelentés szerint a férfi szexuális erőszakkal is fenyegette a nőt.

A nő került bajba    

A nővel szemben ezt követően indult büntetőeljárás hamis vád bűntette miatt, amelynek elkövetését a nyomozás során elismerte. Az ügyészség azt javasolja, hogy az asszony pénzbüntetést kapjon.

Címlapfotónk Hichem Deghmoum fotója a Pexels oldaláról