Hétfőn a Margit hídról a Dunába ugrott egy salgótarjáni fiatalember, azóta nem találják. Jelenleg eltűnt személyként tartják nyilván. Az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Hétfő este ugorhatott a férfi a Dunába

Egy férfi hétfő este valamivel 23:00 előtt ugrott a Margit hídról a Dunába, írta meg a 24.hu. A lap úgy tudja, hogy a Margit-sziget és a Jászai Mari tér között merült el a vízben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem lehet tudni, miért ugrott a folyóba

A salgótarjáni fiatalember mindössze 27 éves. Azt nem lehet tudni, hogy miért döntött úgy, hogy a Dunába veti magát.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

A rendőrök még mindig keresik

A férfi keresését a fővárosi vízirendőrök kezdték meg. Cikkünk közzétételének pillanatáig nem bukkantak a fiatalember nyomára. A férfit körözik, a rendőrség honlapján eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyként tartják nyilván.

Néhány napja egy vendégmunkás a Dunába fulladt

Ahogyan arról hétfőn beszámoltunk, egy 29 éves férfi az Újpesti-öbölben került bajba. Bár a partról egy ember utánaúszott, nem tudott már segíteni rajta. Elmondása szerint húsz méterre beúszott a parttól, de a zavaros vízben elmerült személyt nem találta meg.

Alkoholt fogyaszthatott, mielőtt megmártózott a folyóban

Kiderült, hogy egy román vendégmunkásról volt szó. A parton bort ihatott, majd ezt követően ment a vízbe. Hiába keresték nagy erőkkel, már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből.

Minden eszközt bevetettek, hogy mihamarabb megtalálják

A vízirendészet és a katasztrófavédelem búvárai is hamar keresni kezdték. Még a levegőből is megpróbáltak a nyomára bukkanni. Végül a férfi élettelen testét a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségével emelték ki a vízből

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat posztja az eset kapcsán

Másfél órával az elmerülése után találtak rá a férfi testére

A búvárok a víz alatt keresték a férfit, közben a víz felszínén szonárral kutattak utána. Végül egy mesterséges intelligenciára épülő szonárgép mutatta meg, hogy hol van a férfi teste. Ekkor már 28 méterre volt a parttól.

Ezek is érdekelhetnek!

Nem a kijelölt helyen fürdőzött a vendégmunkás

A fiatalember azért kerülhetett bajba, mert nem a kijelölt helyen mártózott meg a folyóban. nemrég megírtuk, hol vannak kijelölt fürdőhelyek a Dunán. Aki nem a kijelölt strandokon megy a vízbe, az komoly veszélynek teheti ki magát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu