Kizuhant egy épület hetedik emeletéről és meghalt egy fiatal férfi szombaton Székesfehérváron. Az áldozat egy 26 éves focista, a rendelkezésre álló adatok szerint Balla Bence Tamás baleset miatt halt meg. 

Újraélesztették a mentők

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. február 11-én reggel arról érkezett bejelentés, hogy Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca 1. szám alatti hátsó bejáratnál található füves területen egy ember újraélesztését hajtották végre a mentőszolgálat munkatársai. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt a fiatal férfi

Azonban hiába küzdöttek az életéért, a férfi meghalt. Az áldozat pedig egy fiatalember. A rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Később kiderült, egy 26 éves férfi halt meg, aki egy hetedik emeleti erkélyről esett ki és zuhant a mélybe. A feol.hu úgy tudja, baleset történt.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Fiatal focista az áldozat

focidrukker.com azt írja, egy fiatal focista, Balla Bence Tamás halt meg, aki nagypályán az Iszkaszentgyörgy, míg az Alba Ligában a Fortuna FC színeiben futballozott.

Gyászol a sportklub

„Tragikus körülmények között, 26 évesen elhunyt Balla Bence Tamás, aki éveken keresztül az LMSK színeiben futballozott és csapatunkat erősítette. Tehetségével és életvidámságával mindig kiemelkedett a csapatból. A Lepsény-Mezőszentgyörgy Sportkör részvétét fejezi ki családjának és hozzátartozóinak! Nyugodj békében, Bence!” – írta Facebook oldalán a sportkör. 

Tragédia Budapesten

Kizuhant egy 31 éves férfi szombat este egy 9. emeleti lakás ablakából Budapesten, az Alíz utcában. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. 

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel

„Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – tájékoztatta a sajtót a rendőrség.

Kiugrott a hatodikról

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy idős férfi csütörtök este úgy döntött, önkezével vet véget az életének: Kiugrott egy társasház hatodik emeletéről Budapesten az Örs vezér térnél.

A mentősök mindent megpróbáltak

Az eset után riasztották a mentőket, akik hamar a helyszínre siettek. Bár megpróbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Búcsúlevelet is írt

Azt, hogy nem baleset vagy idegenkezűség történt, egy hátrahagyott búcsúlevél bizonyítja. A férfi azt követően ugrott ki a lakása ablakából, hogy nem látott már más kiutat az élethelyzetéből.

Beteg volt

Pált szerették a lakók, senkivel sem volt rosszban. Vélhetőleg azért döntött így, mert súlyos beteg volt. Állapota egyre rosszabbra fordult, és elképzelhető, hogy már nem tudta tovább elviselni a szenvedést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balla Bence Tamás – Forrás: Facebook/LMSK