Egy áruházhoz közeli társasházból vetette magát a biztos halálba a férfi. A mentők már nem tudtak rajta segíteni.

Csütörtök este történt

Egy idős férfi csütörtök este úgy döntött, önkezével vet véget az életének. Kiugrott egy társasház hatodik emeletéről Budapesten az Örs vezér térnél, tudta meg a Bors. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A mentősök megpróbálták megmenteni

Az eset után riasztották a mentőket, akik hamar a helyszínre siettek. Bár megpróbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Búcsúlevelet is írt

Azt, hogy nem baleset vagy idegenkezűség történt, egy hátrahagyott búcsúlevél bizonyítja. A férfi azt követően ugrott ki a lakása ablakából, hogy nem látott már más kiutat az élethelyzetéből.

Beteg volt

A lap úgy tudja, Pált szerették a lakók, senkivel sem volt rosszban. Vélhetőleg azért döntött így, mert súlyos beteg volt. Állapota egyre rosszabbra fordult, és elképzelhető, hogy már nem tudta tovább elviselni a szenvedést.

Megszólalt az eset kapcsán az egyik szomszéd

A lap számára az egyik szomszédja elmondta, a rendőrök elözönlötték a környéket. Megkérdezték a lakókat, hogy volt-e valamilyen előzménye a tragédiának. Elmondása szerint nem is sejtették, hogy erre készül az idős férfi, mert akkor megpróbálták volna lebeszélni a tervéről.

A nővérével lakott a férfi a társasházban

A tragikus sorsú Pál a nővérével lakott a hatodikon. A néhai férfi testvére elmondta a lap számára, hogy nagy szeretetben éltek ők ketten. Rákos volt a testvére, de amiben tudta, segítette.

Több hasonló eset történt a közelmúltban

Jelentősen megszaporodott a hasonló esetek száma a közelmúltban. Hat napja számoltunk be róla, hogy egy ukrán férfi a 13. kerületben ugrott ki egy hotel második emeletéről. A rendőrség kizárta, hogy idegenkezűség történt volna.

Egy harmincas éveiben járó férfi is a mélybe vetette magát

Egy családapa az egyik reggel még elkísérte iskolába a tíz év körüli kislányát. Ezt követően írt egy búcsúüzenetet, majd felkapaszkodott a 8. emeleti erkélyük peremére, és leugrott. Esélye sem volt a túlélésre.

Karácsonykor egy beteg ugrott ki egy ceglédi kórház ablakán

Egy idős beteg az infúziós állvány segítségével törte ki a kórterme ablakát karácsonykor. A negyedik emeletről ugrott le, csak másnap találtak rá a holttestére. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív