Egy harmincas éveiben járó férfi döntött úgy, hogy önkezével vet véget az életének kedden. Kiderültek a szörnyű eset körülményei.

Reggel még elkísérte a gyermekét iskolába

A családapa kedd reggel elkísérte iskolába a 10 év körüli gyermekét, Anettet. Miután hazaért, hagyott neki egy búcsúüzenetet, majd felmászott az erkélyük peremére. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A mélybe vetette magát

A férfi ezt követően ugrott a biztos halálba. Sz. Zoltán a párjával és a lányával közös lakásban élt a 3. kerületben, a Szentendrei úton. A lakók lényegében a tragédiára ébredtek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A szomszédjuk megdöbbent

Marcsi, Zoltánék szomszédja a Metropol számára elmondta, albérletben lakott ott a család. A tragédiát követően a lakást lezárták a rendőrök. Kérdés, hogy hova ment a félárván maradt kislány és a férfi párja. Bár közelebbről nem ismerte őket, állítása szerint imádta a férfi a lányát, ezért is érthetetlen számára, miért döntött így.

Látta, hogy van valami gond már korábban is

A nő elmondta a lap számára, hogy sokat tartózkodik otthon, így szinte nap mint nap találkozott a férfival. Feltűnt neki, hogy sokszor volt rosszkedvük. A kislány viszont mindig mosolygós volt.

Ezek is érdekelhetnek!

A férfi imádta a kislányt

A szomszéd szerint Zoltán rajongott a kislányért. Szerinte a feleségével volt valami probléma. Gyakran hallotta, hogy veszekednek.

Ezt mondta egy másik lakó

Az épületben lakó másik személy azt mondta a lapnak, hogy úgy tudják, írt egy levelet a lányának a férfi, aki véget vetett a saját életének. Hogy a levél mit tartalmazott, arról viszont nincs információjuk. Abban bíznak, hogy a kislány és a férfi párja jó helyen van.

Egy nagykőrösi lány a vonat elé vetette magát

Pénteken este egy fiatal nő kilépett a vonat elé Nagykőrösnél. Az utóbbi időben több olyan gondolatot osztott meg a közösségi oldalán, amiből arra lehetett következtetni, valami miatt szenved. Mielőtt a végső lépésre szánta el magát, elbúcsúzott az ismerőseitől egy poszt formájában.

Depressziós lehetett

A közösségi oldalán található bejegyzések arra engednek következtetni, hogy gyermekkorában traumák érték. Ezeket valószínűleg nem tudta feldolgozni. Azt írta, “az öngyilkosságban nem a vonat elé lépni a legfájdalmasabb, hanem az út, ami elvezet a sínekig.”

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív