A csatorna ugyan kiadott egy hivatalos közleményt arról, hogy miért menesztették a népszerű műsorvezetőt, ám a stylist szerint más áll a háttérben.

120 adás után küldték el Járai Mátét

Ahogyan arról elsők között beszámoltunk, a színművésszel nem hosszabbított szerződést az RTL Reggeli csapata. Az indoklás szerint folyamatosan frissül és változik a műsor, és új struktúrában dolgoznak januártól. Új arcoknak szeretnének teret adni, akik eltérő nézőpontokból világíthatják meg a dolgokat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már pénteken sejtette, hogy ez lesz a sorsa

Járai Máté a Blikk számára elmondta, hogy a múlt hét utolsó munkanapján tudatták vele, hétfőn megbeszélésre várják. Gyanította, hogy rossz hírt fognak közölni vele. Végül hétfőn be is következett, amitől tartott, nem hosszabbítják meg lejáró szerződését.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nagyon szerette a televíziózást

A színművész nem titkolta, hogy elkeseredett a döntés miatt. Bár igyekezett felkészülni rá, de mégis fáj neki, hogy nem számítanak rá a jövőben a csatornánál. Elárulta azt is, hogy néha megkönnyezi a dolgot, nagy szerelem volt számára a televíziózás.

Nemrég Lakatos Márkot is kirúgták

A népszerű stylist öt év után köszönt el az RTL Reggeli műsorától, nem önszántából. A csatorna hasonló okokkal indokolta a menesztését. Lakatos Márk szerette a munkáját, ám november vége óta ő sem tagja már a stábnak.

Lakatos Márk megszólalt az ügy kapcsán

“Üdv a klubban” – írta a stylist annak kapcsán, hogy Járai Máténak távoznia kell az RTL műsorától. Hozzáfűzte, hogy Osváth Zsolt nem jó ómen. Járai Máté ugyanis egy hónappal ezelőtt szerepelt a ZSHOW time című csatornán.

Bővebben is kifejtette a véleményét Lakatos Márk

A stylist a TikTok csatornájára feltöltött videóban humoros felütéssel kezdett, majd komolyabbra fordította a szót. “Most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez?” – tette fel a kérdést.

Ezek is érdekelhetnek!

Kikerültek a melegek a csapatból

Lakatos Márk szerint most már nincs meleg az RTL Reggeli csapatában, sőt, megfogalmazása szerint “langyi” sem. Élcelődve tett fel két kérdést. “Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?”

Osváth Zsolt is véleményt nyilvánított

A Való Világ 8 szériájában nagy népszerűségre szert tett médiaszemélyiség azt írta, “előbb Manyi, most te. Biztos véletlen” – utalva arra, hogy szerinte más lehet a valódi oka annak, amiért Járai Máténak mennie kellett. Biztatta is, hogy többre hivatott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szóban forgó videó

@lakatosmarkstyle Fel vagyok háborodva! 🤣🤣🤣✌️🤪#nekedbelegyen #csilagszóró #reggeli #foryourpage #járai #fy #fyp #tv #taka ♬ eredeti hang – Lakatos Márk

Kiemelt kép: Lakatos Márk – Forrás: archív