Nem számít rá a csatorna a továbbiakban műsorvezetőként, amit az RTL és a Reggeli szerkesztősége közleményben jelentett be.

Közel 5 évig volt a stáb tagja

Lakatos Márk közel 5 éven keresztül volt tagja a Reggeli csapatának. Ezen időszak alatt sokan megszerették, és úgy tűnt, ő maga is szerette a munkáját. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Váratlan volt a döntés

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, az RTL nem számít a továbbiakban műsorvezetőként a Reggeli csapatában Lakatos Márkra. A csatorna közleményében azzal indokolta a döntést, hogy folyamatosan változtatnak és frissítik a műsort. A hosszabb távú stratégiájuk célja, hogy új személyeknek és nézőpontoknak is lehetőséget adjanak,

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Visszatérhet még az RTL képernyőjére

Bár a stylist a továbbiakban nem lesz műsorvezető a csatornánál, ugyanakkor mint visszatérő vendégként szívesen látják. Az RTL és a Reggeli teljes stábja további sikereket kívánt Lakatos Márknak. Megköszönték neki, hogy a Reggeli család tagja volt, és mint írták, marad is.

Ezek is érdekelhetnek!

Nemrég váltott nevet és logót csatorna

Szeptemberben eldőlt, hogy a csatorna 25 éves évfordulója alkalmával nevet vált. Az RTL Klubból RTL lett, a változás a fiókcsatornákat is érintette. Az RTL II új neve RTL Kettő lett, míg az RTL+ pedig már RTL Három néven található meg.

Nem változnak a műsorok

Az RTL arculatváltása nem befolyásolja a műsorszerkezetet. A csatorna programigazgatója, Kolosi Péter elmondta, hogy aki szereti a reality műfaját, annak valóságos Kánaán lesz az ősz. Négy ilyen műsor is fut ugyanis a csatornán.

A hazai televíziózás meghatározó szereplője az RTL

A csatornát a Magyar RTL Televízió Zrt. üzemelteti, amely egy Magyarországon bejegyzett társaság. Ez egyébként a luxemburgi RTL Group konszern tulajdonában van. 1997. október 7-én indult el tesztadásként, három nappal a konkurens TV2 indulását követően.

Mindenhol lehet nézni az országban

Az RTL minden műsorszolgáltató az alapcsomagban kínálja. A MinDig TV szolgáltatás részeként ingyenesen elérhető szinte az ország teljes területén. Ezt az Antenna Hungáriával kötött hosszútávú szerződés garantálja.

A határokon túlról is lehet fogni az RTL adását

Minden olyan környező országban lehet fogni, ahol magyarok laknak. Romániában, Szerbiában és Szlovákiában is lehet nézni egy több csatornát tartalmazó vagy pedig kiegészítő csomag részeként.

Most indult a ValóVilág 11

Vasárnap este elindult a ValóVilág tizenegyedik évada. Az első adás során nyolc villalakót ismerhettek meg a nézők. Az első széria kereken 20 évvel ezelőtt indult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lakatos Márk – Forrás: Partizán