Kizuhant egy épület hetedik emeletéről és meghalt egy fiatal férfi szombaton Székesfehérváron. Az áldozat egy 26 éves focista, a rendelkezésre álló adatok szerint Balla Bence Tamás baleset miatt halt meg. 

Újraélesztették a mentők

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. február 11-én reggel arról érkezett bejelentés, hogy Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca 1. szám alatti hátsó bejáratnál található füves területen egy ember újraélesztését hajtották végre a mentőszolgálat munkatársai. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt a fiatal férfi

Azonban hiába küzdöttek az életéért, a férfi meghalt. Az áldozat pedig egy fiatalember. A rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Később kiderült, egy 26 éves férfi halt meg, aki egy hetedik emeleti erkélyről esett ki és zuhant a mélybe. A feol.hu úgy tudja, baleset történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fiatal focista az áldozat

focidrukker.com azt írja, egy fiatal focista, Balla Bence Tamás halt meg, aki nagypályán az Iszkaszentgyörgy, míg az Alba Ligában a Fortuna FC színeiben futballozott.

Gyászol a sportklub

„Tragikus körülmények között, 26 évesen elhunyt Balla Bence Tamás, aki éveken keresztül az LMSK színeiben futballozott és csapatunkat erősítette. Tehetségével és életvidámságával mindig kiemelkedett a csapatból. A Lepsény-Mezőszentgyörgy Sportkör részvétét fejezi ki családjának és hozzátartozóinak! Nyugodj békében, Bence!” – írta Facebook oldalán a sportkör. 

Tragédia Budapesten

Kizuhant egy 31 éves férfi szombat este egy 9. emeleti lakás ablakából Budapesten, az Alíz utcában. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. 

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel

„Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – tájékoztatta a sajtót a rendőrség.

Kiugrott a hatodikról

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy idős férfi csütörtök este úgy döntött, önkezével vet véget az életének: Kiugrott egy társasház hatodik emeletéről Budapesten az Örs vezér térnél.

A mentősök mindent megpróbáltak

Az eset után riasztották a mentőket, akik hamar a helyszínre siettek. Bár megpróbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Búcsúlevelet is írt

Azt, hogy nem baleset vagy idegenkezűség történt, egy hátrahagyott búcsúlevél bizonyítja. A férfi azt követően ugrott ki a lakása ablakából, hogy nem látott már más kiutat az élethelyzetéből.

Beteg volt

Pált szerették a lakók, senkivel sem volt rosszban. Vélhetőleg azért döntött így, mert súlyos beteg volt. Állapota egyre rosszabbra fordult, és elképzelhető, hogy már nem tudta tovább elviselni a szenvedést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balla Bence Tamás – Forrás: Facebook/LMSK